משולש כתב:הפגיעה המתמשכת בגדולי ישראל וראשי הישיבות מצד קבוצת 'הפלג הירושלמי': הבוקר, בפעם השניה הושחת מנעול דלת ביתו של ראש ישיבת 'אור ישראל' הגר"י רוזן וצבע שחור נשפך במכוון בכניסה לביתו - הערב תלמידי ישיבה ניקו את רחבת ביתו.
מוטי סגל קוקר
הפגיעה המתמשכת בגדולי ישראל וראשי הישיבות מצד קבוצת 'הפלג הירושלמי': הבוקר, בפעם השלישית הושחת מנעול דלת ביתו של ראש ישיבת 'אור ישראל' הגר"י רוזן וצבע שחור נשפך במכוון בכניסה לביתו – הערב תלמידי ישיבה ניקו את רחבת ביתו.
אלי 1 כתב:מי אמר לכם שהם עשו את זה? לפני כמה ימים נזרק אבן לעבר ביתו של הרב זלזניק האם גם אז היה הלם זעזוע ותדהמה??
משולש כתב:גליציינר אני מציע שתתעסק בנושאים שבהם אתה מבין יותר. כדי שלא תצטרך פעם אחר פעם להראות לכולם איך השנאה מקלקלת את השורה.
אלי 1 כתב:משולש כתב:גליציינר אני מציע שתתעסק בנושאים שבהם אתה מבין יותר. כדי שלא תצטרך פעם אחר פעם להראות לכולם איך השנאה מקלקלת את השורה.
צריך גם למחות על הביזוי העצום שביזו במשך שנים את מרן כ"ק האדמו"ר ממכנובקא שליט"א מזקני האדמורי"ם בבני ברק ששנים רדפו אותו על לא עוול בכפיו, והגדילו לעשות כשהגיע לחתונת האדמו"ר מבלעז בפעם האחרונה חצוף אחד העיז לנשכו ברגלו מתחת לשולחן!!!
אלי 1 כתב:משולש כתב:גליציינר אני מציע שתתעסק בנושאים שבהם אתה מבין יותר. כדי שלא תצטרך פעם אחר פעם להראות לכולם איך השנאה מקלקלת את השורה.
צריך גם למחות על הביזוי העצום שביזו במשך שנים את מרן כ"ק האדמו"ר ממכנובקא שליט"א מזקני האדמורי"ם בבני ברק ששנים רדפו אותו על לא עוול בכפיו, והגדילו לעשות כשהגיע לחתונת האדמו"ר מבלעז בפעם האחרונה חצוף אחד העיז לנשכו ברגלו מתחת לשולחן!!!
גאליציינער כתב:אלי 1 כתב:משולש כתב:גליציינר אני מציע שתתעסק בנושאים שבהם אתה מבין יותר. כדי שלא תצטרך פעם אחר פעם להראות לכולם איך השנאה מקלקלת את השורה.
שטויות במיץ עגבניות, קודם תלמד איך לאיית את מה שאתה רוצה לכתוב, אח"כ תכתוב. חוץ משזה שקר גמור שלא היה ולא נברא.
גאליציינער כתב:אלי 1 כתב:משולש כתב:גליציינר אני מציע שתתעסק בנושאים שבהם אתה מבין יותר. כדי שלא תצטרך פעם אחר פעם להראות לכולם איך השנאה מקלקלת את השורה.
שטויות במיץ עגבניות, קודם תלמד איך לאיית את מה שאתה רוצה לכתוב, אח"כ תכתוב. חוץ משזה שקר גמור שלא היה ולא נברא.
גאליציינער כתב:משולש, אתה מפסיד, הדיון בנושא נמשך לנושאים יותר מעניינים...
תעלה מהר הודעה בעניין הפגיעה החמורה שפגעו הפלג הירושלמי [מנין לו זאת ? הוא לא הוכיח זאת] בראש ישיבת אור ישראל.
משולש כתב:גאליציינער כתב:משולש, אתה מפסיד, הדיון בנושא נמשך לנושאים יותר מעניינים...
תעלה מהר הודעה בעניין הפגיעה החמורה שפגעו הפלג הירושלמי [מנין לו זאת ? הוא לא הוכיח זאת] בראש ישיבת אור ישראל.
שנאתך לליטאים אינה יודעת גבולות, אתה מעדיף להצטרף לרודפי גדולי התורה, ולעשות מעצמך צחוק. (מי שלח? גפני ודוד שפירא שלחו אותם??) העיקר שהצלחת למצוא עוד איזה "כתם" אצלנו.
לך תתעסק עם מושכי הזקנים ונושכי הרגלים אצלך!
ועד כתב:מעניין, שמעתם? נשכו את האדמו"ר ממכנובקא!!! ואולי גם חתכו לו קצת מהאצבע, איזה סיפורי בדים...
גאליציינער כתב:אני רק עומד מהצד ורואה את ההתנהלות של הליטאים במגוון עניינים העומדים עה"פ וליבי מתפלץ, מה לעשות, אנחנו לא התנהגנו ככה אף פעם.
[/b]
גאליציינער כתב:ב"ה אני לא שונא ליטאים, אני רק עומד מהצד ורואה את ההתנהלות של הליטאים במגוון עניינים העומדים עה"פ וליבי מתפלץ, מה לעשות, אנחנו לא התנהגנו ככה אף פעם.
ובדרך אגב: נכון שאתה לא בא מבית ליטאי אלא אתה בעצמך הפכת לליטאי ? רואים זאת. ואני כבר כמעט לגמרי בטוח במוצאך.
משולש כתב:אני לא שמעתי על מקרה כזה של אבן על הרב זלזניק, אם תוכל להביא אסמכתא, ואם היה כזה דבר אני פותח אשכול מחאה. (בל"נ).
חזן כתב:משולש כתב:אני לא שמעתי על מקרה כזה של אבן על הרב זלזניק, אם תוכל להביא אסמכתא, ואם היה כזה דבר אני פותח אשכול מחאה. (בל"נ).
מוצא שפתיך תשמור - פתח אשכול מחאה!
ואתה מביא לי סיפור ישן שעבר עליו הפסח...אלי 1 כתב:מי אמר לכם שהם עשו את זה? לפני כמה ימים נזרק אבן לעבר ביתו של הרב זלזניק האם גם אז היה הלם זעזוע ותדהמה??
משולש כתב:גליציינר אני מציע שתתעסק בנושאים שבהם אתה מבין יותר. כדי שלא תצטרך פעם אחר פעם להראות לכולם איך השנאה מקלקלת את השורה.
גאליציינער כתב:ב"ה אני לא שונא ליטאים, אני רק עומד מהצד ורואה את ההתנהלות של הליטאים במגוון עניינים העומדים עה"פ וליבי מתפלץ, מה לעשות, אנחנו לא התנהגנו ככה אף פעם.
ובדרך אגב: נכון שאתה לא בא מבית ליטאי אלא אתה בעצמך הפכת לליטאי ? רואים זאת. ואני כבר כמעט לגמרי בטוח במוצאך.
משולש כתב:אבל לפנים משורת הדין אני מוכן לפתוח אשכול מחאה בתנאי שתענה לי על שאלה אחת:
כתוב שם שזה היה בשביעי של פסח, למה לא פורסמה המודעה עד שבועות? חודש וחצי לוקח להדפיס מודעה???
שש משזר כתב:דבריך האחרונים גובלים ברשעות חוצפה והתרסה כלפי הזולת. זה מה שאתה עונה לדברי הזולת? לתקוף אישית? ועוד כלפי מי? נגד אחד מותיקי הפורום, וגדול החכמים שביניהם? סליחה, אני פשוט עומד משתומם מההדרדרות בפורום הזה.
שש משזר כתב:גאליציינער כתב:ב"ה אני לא שונא ליטאים, אני רק עומד מהצד ורואה את ההתנהלות של הליטאים במגוון עניינים העומדים עה"פ וליבי מתפלץ, מה לעשות, אנחנו לא התנהגנו ככה אף פעם.
לא התנהגנו ככה אף פעם? אתה טיפש או תמים או שניהם?
דבריך האחרונים גובלים ברשעות חוצפה והתרסה כלפי הזולת. זה מה שאתה עונה לדברי הזולת? לתקוף אישית? ועוד כלפי מי? נגד אחד מותיקי הפורום, וגדול החכמים שביניהם? סליחה, אני פשוט עומד משתומם מההדרדרות בפורום הזה.
שש משזר כתב:גאליציינער כתב:ב"ה אני לא שונא ליטאים, אני רק עומד מהצד ורואה את ההתנהלות של הליטאים במגוון עניינים העומדים עה"פ וליבי מתפלץ, מה לעשות, אנחנו לא התנהגנו ככה אף פעם.
דבריך האחרונים גובלים ברשעות חוצפה והתרסה כלפי הזולת. זה מה שאתה עונה לדברי הזולת? לתקוף אישית? ועוד כלפי מי? נגד אחד מותיקי הפורום, וגדול החכמים שביניהם? סליחה, אני פשוט עומד משתומם מההדרדרות בפורום הזה.
גאליציינער כתב:שש משזר כתב:גאליציינער כתב:ב"ה אני לא שונא ליטאים, אני רק עומד מהצד ורואה את ההתנהלות של הליטאים במגוון עניינים העומדים עה"פ וליבי מתפלץ, מה לעשות, אנחנו לא התנהגנו ככה אף פעם.
'חכם' אחד עומד ומעיד על 'חוכמתו' של השני....
ועוד עם השחצנות הידועה ומוכרת פה, ח"ו ח"ו, פגעו פה בקצה ציפורנו של הגאון החכם הגדול השלם בענקים וכו' מורינו ורבינו ...
תגיד לי, אתה לא מתבייש לכתוב ככה, מאיתנו אתה לא צריך להתבייש שהרי אנחנו טיפשים וכסילים לדבריך, אבל לכה"פ תתבייש מעצמך על שכתבת דברי שטות שכאלו...
איזה התדרדרות יש לפורום, 'מתחצפים' לניקים אשר שש משזר חפץ ביקרם.....
אלי 1 כתב:אני במקומך לא הייתי מעיז להתחצף לכ"ק מרן האדמור ורשכבה"ג דפורום לדעת שליט"א...
חזן כתב:משולש כתב:אבל לפנים משורת הדין אני מוכן לפתוח אשכול מחאה בתנאי שתענה לי על שאלה אחת:
כתוב שם שזה היה בשביעי של פסח, למה לא פורסמה המודעה עד שבועות? חודש וחצי לוקח להדפיס מודעה???
המכתבי מחאה כתבו הרבנים כבר בחודש ניסן, ראה התאריך, אמנם מאיזה סיבה שאיני יודע לא פורסמה מיד.
ולדעתי מספיק מחאת הרבנים, ופתיחת אשכול מחאה הוא אך למחסור, זה עוד יכול לגרום לקלקל יותר מלתקן, כמובן.
גאליציינער כתב:לגבי אלו שרוצים להבין את מה שכתבתי, אבל רק בענייניות, במשך ההיסטוריה החסידית וגם של בעלזא היו הרבה מאוד מאבקים, הרבה יותר מההיסטוריה הליטאית [עד היום,] חלקם היו אפילו הרבה יותר אלימים [כנראה],
אבל, כל המחלוקות לא היו כלל וכלל בהתנהלות הזאת, שיילך ציבור, גדול ככל שיהיה ולא יכיר בחלק השני - שמונה אלפים מישראל ולא משנה כמה, יזרקו אותם מכוללים, מישיבות וכן ע"ז הדרך, [זה עוד מילא, הם הניו בעצמם צריכים לצאת ולפתוח לבדם, הם לא הבינו את זה, אז 'הסבירו' להם את זה...] אבל אפילו לאחר שהם נפרדו זה כמה שנים, עדיין ישנם הרבה אנשים בצד ההוא שלא מוכנים להכיר בהם כלל וכלל, כאילו הם רשומים בטאבו אצלם מבלי יכולת להתפלג, על זה כיוונתי באומרי שאנחנו לא נהגנו ככה, בכל מחלוקת שהיה, רבו, לאחמ"כ כל אחד השלים עם קיומו של האחר, עם שלום או בלי שלום...
ולא באתי פה להצדיק את הפלג כלל וכלל, אלא להסביר מדוע לדעתי כל המחלוקת שמחזיקים בה כמה אנשים מהצד השני מיותרת ומזיקה להם יותר מלפלג הירושלמי, כל זמן שהב"ב יחזיקו במחלוקת - יהיה לירושלמי זכות קיום.
נראה לי שהסברתי את עצמי מספיק והותר, אם מישהו לא הבין, אנא שיודיענו למען לא תצא תקלה מתחת קולמוסי, תודה רבה.
----------------
ולגבי משולש, אני לא התכוונתי כלל וכלל לשאול לך את זה כמתקפה עליך, ומבקש אני מחילה ממך אם פגעתי בך, רק שנראה לי מסגנון הדיבור שהנך לא ליטאי אמיתי אלא שהפכת לכזה. צר לי שהיית צריך לעורר כמה דובים מרבצם....
שש משזר כתב:גאליציינער כתב:לגבי אלו שרוצים להבין את מה שכתבתי, אבל רק בענייניות, במשך ההיסטוריה החסידית וגם של בעלזא היו הרבה מאוד מאבקים, הרבה יותר מההיסטוריה הליטאית [עד היום,] חלקם היו אפילו הרבה יותר אלימים [כנראה],
אבל, כל המחלוקות לא היו כלל וכלל בהתנהלות הזאת, שיילך ציבור, גדול ככל שיהיה ולא יכיר בחלק השני - שמונה אלפים מישראל ולא משנה כמה, יזרקו אותם מכוללים, מישיבות וכן ע"ז הדרך, [זה עוד מילא, הם הניו בעצמם צריכים לצאת ולפתוח לבדם, הם לא הבינו את זה, אז 'הסבירו' להם את זה...] אבל אפילו לאחר שהם נפרדו זה כמה שנים, עדיין ישנם הרבה אנשים בצד ההוא שלא מוכנים להכיר בהם כלל וכלל, כאילו הם רשומים בטאבו אצלם מבלי יכולת להתפלג, על זה כיוונתי באומרי שאנחנו לא נהגנו ככה, בכל מחלוקת שהיה, רבו, לאחמ"כ כל אחד השלים עם קיומו של האחר, עם שלום או בלי שלום...
ולא באתי פה להצדיק את הפלג כלל וכלל, אלא להסביר מדוע לדעתי כל המחלוקת שמחזיקים בה כמה אנשים מהצד השני מיותרת ומזיקה להם יותר מלפלג הירושלמי, כל זמן שהב"ב יחזיקו במחלוקת - יהיה לירושלמי זכות קיום.
נראה לי שהסברתי את עצמי מספיק והותר, אם מישהו לא הבין, אנא שיודיענו למען לא תצא תקלה מתחת קולמוסי, תודה רבה.
----------------
ולגבי משולש, אני לא התכוונתי כלל וכלל לשאול לך את זה כמתקפה עליך, ומבקש אני מחילה ממך אם פגעתי בך, רק שנראה לי מסגנון הדיבור שהנך לא ליטאי אמיתי אלא שהפכת לכזה. צר לי שהיית צריך לעורר כמה דובים מרבצם....
אני לא מבין למה צריכים להסביר בכל פעם מחדש במה נשתנה מח' זו משאר מחלוקות.
הפלג הירושלמי נועד רק לנגח את הגראי"ל. אין שום חוט המקשר בין רוב הרבנים העומדים בראשה, חוץ מדבר אחד - נגיחת הגראי"ל. ועוד דבר, חיזוק הקריירה שלהם, וד"ל. כל העסקנים/בעלי מח' שעשו הפילוג בפועל, והמליכו את הגרש"א, הם בעלי אינטרסים מובהקים שאף לא הסתירו כוונתם. וא"כ הדרך להתמודד איתם שונה משאר מח' בשנים האחרונות.
-------
ולגבי משולש, הוא לא עורר דובים מרבצם, אלא צר לי כשאני רואה שמישהו מתייחס להניק תחת מלדבריו, כ"ש כשמדובר באיש הכי חכם בפורום - רבינו משולש. שמחתי בראותי שביקשת סליחתו, יש תקוה להפורום...
משולש כתב:שש, דברים כדרבנות.
במישור האישי ממש לא מפריע לי שיחשבו שאני לא ליטאי מקורי, (אבל באמת מעניין אותי לשמוע במה אני נשמע 'אויס ליטוואק', ומה הייתי לפני שנהייתי ליטאי). עכ"פ משום והייתם נקיים אני מוכרח להבהיר שמאז שנולדתי חונכתי בדרך הליטאית וגם ילדיי מתחנכים שם.
מה שהפריע לי יותר מהכל היה שיש עדיין אנשים שנותנים לגיטימציה לרודפי עולם התורה השקרנים, וזה אומר שההסתה מפילה חללים תמימים לצערנו.
גאליציינער כתב:אתה לא רואה שהמריבה היא שונה מכל שאר המחלוקות גם מהצד השני [הבני ברקי] ?
עלה זית כתב:דברים נפלאים,
נא לעדכן גם את המשפיע הידוע שנאם שבוע שעבר..
גאליציינער כתב:עלה זית כתב:דברים נפלאים,
נא לעדכן גם את המשפיע הידוע שנאם שבוע שעבר..
עלה יקר, מאז שחזרת פה לפורום לאחרונה, אם לא שמת לב, כמעט כל ההודעות שלך [חוץ מאחד] הם נגד הפלג הירושלמי, אם חזרת לפה בכדי לסכסך ולעורר ויכוחים - כלך לך למקומות אחרים.
זה לא פורום של מחלוקות, משתרבבים פה הרבה מחלוקות, אבל אם כל מטרתך כאן הוא לקחת צד במחלוקות, אפילו אם אתה בצד הצודק, קח נא קצת זמן, תלמד את פרשת השבוע, אחרי שתבין חומרת המחלוקות - אפילו אם אתה בצד הצודק, ואח"כ תחזור בבקשה לפורום, תודה רבה מראש.
עלה זה לא משהו שיוצא מה'עץ' ???????????
משולש כתב:https://www.dropbox.com/s/k5y6ipbgytdm8mf/WhatsApp%20Video%202017-10-25%20at%2019.59.33.mp4?dl=0
מני כתב:משולש כתב:https://www.dropbox.com/s/k5y6ipbgytdm8mf/WhatsApp%20Video%202017-10-25%20at%2019.59.33.mp4?dl=0
חסום
אני פה כתב:יש באתר לדעת בעמוד הבית כל הסרט.
חבל שכל הראשי ישיבות לא באים פעם אחד לישיבה של ר' שמואל ומתפללים ביחד מעריב. וסוגרים את הסיפור. נמאס כבר מהמחלוקת והפלגנות...
כשושנה כתב:הגיע הזמן לשוב בתשובה על ביזוי תלמידי חכמים מכל החוגים ולהפסיק לדבר דופי באף אחד מכלל ישראל ובפרט בתלמידי חכמים ומנהיגי הדור
כשושנה כתב:הגיע הזמן לשוב בתשובה על ביזוי תלמידי חכמים מכל החוגים ולהפסיק לדבר דופי באף אחד מכלל ישראל ובפרט בתלמידי חכמים ומנהיגי הדור
משולש כתב:קיבלתי במייל: (ברוך השם אני לא ראיתי את הגועל נפש הזה)
וְהָרְשָׁעִ֖ים כַּיָּ֣ם נִגְרָ֑שׁ כִּ֤י הַשְׁקֵט֙ לֹ֣א יוּכָ֔ל וַיִּגְרְשׁ֥וּ מֵימָ֖יו רֶ֥פֶשׁ וָטִֽיט׃
מחאה נמרצת והוקעה לדראון עולם
ש''חסידות השקר תהא מתלקחת באחרית הימים וירדפו לתלמידי חכמים וישפילום, עד ביאת הגואל ויהיה משפטם רק במשפט השמש כדי שיראו כולם שרשעים היו''.
וְיָצְא֣וּ וְרָא֔וּ בְּפִגְרֵי֙ הָאֲנָשִׁ֔ים הַפֹּשְׁעִ֖ים בִּ֑י כִּ֣י תוֹלַעְתָּ֞ם לֹ֣א תָמ֗וּת וְאִשָּׁם֙ לֹ֣א תִכְבֶּ֔ה וְהָי֥וּ דֵרָא֖וֹן לְכׇל־בָּשָֽׂר׃
משתדל כתב:למה צריכים ללכת לסאטמר, מספיק לראות את זבלון ה'פלס' הבוקר. את הכותרות הקטנה והמשנית עם התייחסות לרבבות שליוו ולא לעצם הפטירה, תמונה קטנה מלאה בשוטרים וכותרת צמודה על 'משמעות ההתיצבות בלשכת הגיוס'. עוכרי ישראל.
נורא לראות שכמעט בכל העיתונים החילונים! הכותרת היו ענקיות ומכבדות להבדיל מהזבלון הנ"ל, כמה גדולים מעשי רבותינו שהרחיקו את רשעי ישראל שצמחו בתוכינו.
וא"כ אין לך פגיעה גדולה מזו שהעיתון יתייחס למרן זצוק"ל כמנהיגו וכמו שישיבת תומכי תמימים תוציא מודעת אבל על הרב שך הלא ברור שעושים אותו ללעג וקלסמשתדל כתב:שרבותינו הרחיקו את רשעי ישראל שצמחו בתוכינו
דודגדול כתב:משתדל כתב:למה צריכים ללכת לסאטמר, מספיק לראות את זבלון ה'פלס' הבוקר. את הכותרות הקטנה והמשנית עם התייחסות לרבבות שליוו ולא לעצם הפטירה, תמונה קטנה מלאה בשוטרים וכותרת צמודה על 'משמעות ההתיצבות בלשכת הגיוס'. עוכרי ישראל.
נורא לראות שכמעט בכל העיתונים החילונים! הכותרת היו ענקיות ומכבדות להבדיל מהזבלון הנ"ל, כמה גדולים מעשי רבותינו שהרחיקו את רשעי ישראל שצמחו בתוכינו.
אני חושב שדווקא התייחסות הפלס היא פגיעה במרן הגראי"ל זצוק"ל הלא הגראי"ל היה נגד כל מה שהעיתון מיצג או יותר נכון העיתון הוא נגד כל מה שהגראי"ל מיצג וכדברךוא"כ אין לך פגיעה גדולה מזו שהעיתון יתייחס למרן זצוק"ל כמנהיגו וכמו שישיבת תומכי תמימים תוציא מודעת אבל על הרב שך הלא ברור שעושים אותו ללעג וקלסמשתדל כתב:שרבותינו הרחיקו את רשעי ישראל שצמחו בתוכינו
ובקשר לעיתונים החילונים אני לא בטוח שזה מכבד את הגראי"ל ובמיוחד שהם לא מודדים לפי גדלותו בתורה ובמצוות ולא מעריכים אותו בזה וא"כ מה הכבוד? ואולי זה כן מכבד וצ"ע ואדרבא אולי זה נושא לדיון פה האם כבוד מהמתנגדים ומהחילונים וכד' נחשב כבוד
משתדל כתב:דודגדול כתב:משתדל כתב:למה צריכים ללכת לסאטמר, מספיק לראות את זבלון ה'פלס' הבוקר. את הכותרות הקטנה והמשנית עם התייחסות לרבבות שליוו ולא לעצם הפטירה, תמונה קטנה מלאה בשוטרים וכותרת צמודה על 'משמעות ההתיצבות בלשכת הגיוס'. עוכרי ישראל.
אני חושב שדווקא התייחסות הפלס היא פגיעה במרן הגראי"ל זצוק"ל הלא הגראי"ל היה נגד כל מה שהעיתון מיצג או יותר נכון העיתון הוא נגד כל מה שהגראי"ל מיצג וכדברךוא"כ אין לך פגיעה גדולה מזו שהעיתון יתייחס למרן זצוק"ל כמנהיגו וכמו שישיבת תומכי תמימים תוציא מודעת אבל על הרב שך הלא ברור שעושים אותו ללעג וקלסמשתדל כתב:שרבותינו הרחיקו את רשעי ישראל שצמחו בתוכינו
ובקשר לעיתונים החילונים אני לא בטוח שזה מכבד את הגראי"ל ובמיוחד שהם לא מודדים לפי גדלותו בתורה ובמצוות ולא מעריכים אותו בזה וא"כ מה הכבוד? ואולי זה כן מכבד וצ"ע ואדרבא אולי זה נושא לדיון פה האם כבוד מהמתנגדים ומהחילונים וכד' נחשב כבוד
אתה חושב שמישהו צריך את ההתיחסות שלכם? ברוך ד' עולם התורה חי וקיים הקיא אתכם מתוכו ולא הצלחתם להרוס אותו.
כתבתי להראות את גודל השפלות השנאה והשקר שאתם נמצאים בה, שזה מדהים כמה שהשכל הנורמלי משתבש עד כדי אובדן הדעת לגמרי ואפילו אתה בתגובה עוד כותב שהיה צריך להשמיט לגמרי כדי לא לפגוע... רפואה שלמה.
משתדל כתב:למה צריכים ללכת לסאטמר, מספיק לראות את זבלון ה'פלס' הבוקר. את הכותרות הקטנה והמשנית עם התייחסות לרבבות שליוו ולא לעצם הפטירה, תמונה קטנה מלאה בשוטרים וכותרת צמודה על 'משמעות ההתיצבות בלשכת הגיוס'. עוכרי ישראל.
דודגדול כתב:ומה באמת הכתבות בעיתונות החילונית מוסיפה כבוד אמת ?
עלה זית כתב:השאלה היא מה היה קורה להיפך, דהיינו אם אחרי ה-120 של הגר"ש אויירבך (וזה יגיע מתישהוא) יעיז יתד לא לפרסם תמונה שלו ולהכניס רק תמונות של קצת אנשים והרבה שוטרים, ולתת לכל העניין אזכור בעיקר בעמודים האחרונים. מה הפלס יגיד אז? מה אנשים יגידו?
אפילו לגרד"צ קרלנשטיין נתנו תמונה ובמה מכובדת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: [G] ו־66 אורחים