אדוק כתב:קודם כל תודה רבה למשתתפים שהקדישו מזמנם והשתתפו בסקר, בניגוד לחששות דווקא יש שיתוף פעולה מצד הציבור, ולא זכור לי שהיו הרבה סקרים שצברו 37 הצבעות בפחות מ12 שעות.
ובזאת נפנה בקריאה למי שעדיין לא מימש את זכות ההצבעה להצביע ולהשפיע.
לדעתי יש הרבה משמעות למידע על גיל המשתתפים לגבי סגנון הפורום, ולגבי הנושאים הנידונים, וכפי שכבר קדמוני אחרים לעיל.
לגבי סדר האפשרויות לא נקבע לפי מספרי השנים אלא לפי הסגנון של הגילאים, (אני מדגיש לא הרמה, יש צעירים חכמים יותר ממבוגרים, אבל בכל זאת זה אומר לגבי האופי בלי קשר לרמת משכל).
וע"כ ההגיון אומר שמ15 עד 18 זה עדיין בגיל ההתבגרות, ולאחמ"כ 18 עד 22 שזה כבר בוגר אבל צעיר, ולאחמ"כ 22 עד 30 שכבר קצת רוכש נסיון חיים, וכך הלאה מ30 עד 45, ו45 ומעלה זה כבר יהודי מבוגר ומנוסה ולא נדמה לי שיש השתנות בשנים אלו, כנלענ"ד.
אדוק כתב:דרך אגב מעניין מאוד האם באמת יש כאן 5 ניקים מעל 45 ו3 מתחת לגיל 21, או שזה כאלו שהחליטו סתם להתלוצץ...
אדוק כתב:תיקון טעות:
כפי המובא כאן http://www.forum.ladaat.info/viewtopic.php?f=1&t=12591&p=379924#p379924
טעיתי והחלפתי את ברי עדיף עם קלף טאקי, אנו מתנצלים בפני מי שנפגע
עמכם הסליחה
משום מה יש כאלה שחושבים שכולם כמוהם ואם הוא בן 30 אז כלם בסביבות הגיל הזה.אדוק כתב:דרך אגב מעניין מאוד האם באמת יש כאן 5 ניקים מעל 45 ו3 מתחת לגיל 21, או שזה כאלו שהחליטו סתם להתלוצץ...
אחד ויחיד כתב:מה אתה פחות מ 15 ?
קלף טאקי חדש כתב:אחד ויחיד כתב:מה אתה פחות מ 15 ?
לא
אבל הסקר הוא רק לגילאים 15 או 18 או 21 או 22 או 30 או 45 או מעל 45....
וחוץ מזה, אם יש פה כאלה מעל 45 אז אני מפחד שסבא שלי גם גולש פה...
פעמון זהב ורימון כתב:אכן חלק מהמתווכחים מה להצביע, עדיין לא הגיעו לגיל זכות הצבעה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: moshe chaim, אני פה, יהיה טוב, משה 10, מתלמידיו של אהרון, עקיב'לה, שיינע איד ו־142 אורחים