חבצלת השרון כתב:שר החוץ של ירדן: ''חייבים להסיר את המגנומטרים מאל-אקצה''
שר החוץ הירדני, איימן ספאדי: "תדרכתי כעת את שר החוץ הנורבגי על המאמצים הירדנים להגן ולהחזיר את השקט לאל-אקצה. חייבים להסיר את המגנומטרים, על הסטאטוס-קוו ההיסטורי להישמר"
אני פה כתב:דיווח פלשתיני על כוחות גדולים של צהל בשער האריות עם עבודות תשתית במקום
אני פה כתב:הפרות סדר וקריאות במסגדים לבוא להתנגד לבניית המצלמות והשרוולים.
אני פה כתב:בקיצור התקפלות.
שיך כתב:למה כועסים על ארדואן שקרא לכל המוסלמים לעלות לירושלים?
הוא מעודד תיירות לישראל
אני פה כתב:פתח קורא להסלמה: ''לחסום את הגישה להתנחלויות ביום שישי''
יו"ר הרשות הפלסטינית אבו מאזן מגייס את כל ראשי התנזים-פתח להפגנות המתוכננות ביום שישי הקרוב, ובימים שלאחר מכן. היום (רביעי) נערכה פגישה של נציגי ארגונים פלסטיניים שונים במשרדו של סגן יו"ר פתח, מחמוד אל-עלול, שבה השתתפו גם האחראי על התנזים בוועדה המרכזית של פתח, ג'מאל אל-מחסן, וגם תאופיק טיראווי, בכיר הארגון ומקורבו של אבו מאזן.
בפגישה נכחו ראשי האזורים של פתח בגדה - ראשי התנזים - ובמהלכה יצאו נציגי הארגונים בקריאה לקיים את תפילות יום השישי באזורים ציבוריים, וכן לכוננות כללית והפגנות "מסלימות" נגד הכיבוש "בכל פלסטין, כניצחון למען מסגד אל-אקצא המבורך".
משרד הדתות הפלסטיני, הווקף וחמאס קראו מוקדם יותר היום להתפלל מחוץ למסגדים ביום שישי ולשאת את תפילות יום השישי בכיכרות הערים, כמחאה על הפרת הסטטוט-קוו בהר הבית, לטענתם.
אליהם הצטרפה תנועת צעירי פתח, "שביבה", בקריאה לכל האזרחים הפלסטינים "לעמידה איתנה" כדי להגן על ירושלים. תנועה מסרה כי היא תומכת בהחלטת אבו מאזן לעצור את כל דרכי ההתקשרות עם ישראל.
צעירי הפתח קראו להשתתפות כללית ביום שישי בהפגנות ו"הרחבת מעגל העימות עם כוחות הכיבוש, בידוד התנחלויות ופתיחת כל החזיתות בכפרים והערים ומחנות הפליטים". בהודעה נאמר כי הפעילות תכלול את כל ההתנחלויות והדרכים המובילות אליהן.
אני פה כתב:דפקו את עצמם:
סניף הביטוח הלאומי במזרח ירושלים עולה באש; לא רחוק מביהמ''ש ומשרד המשפטים; חשד להצתה.
אני פה כתב:ביזיון, עוד התקפלות של ביבי: החל שלב פירוק עמודי הברזל בשער האריות בכניסה להר הבית.
שיך כתב:שטייניץ במשדר ויינט על ההתקפלות: "קיפלנו המגנומטרים. אתם רואים זגזוג והתקפלות. זכותכם. אני רואה את ההחלטה כמנהיגות אמיצה של ראש הממשלה"
אתם רואים פקקים אני רואה מחלפים.......
חבצלת השרון כתב:אולטימטום חדש של הוואקף -לא מתפללים באלאקצא עד שהמשטרה לא פותחת את שער חוטה
חבצלת השרון כתב:אולטימטום חדש של הוואקף -לא מתפללים באלאקצא עד שהמשטרה לא פותחת את שער חוטה
אחד ויחיד כתב:משהו יעשו לו אם הוא עבר על החוק
משולש כתב:שלום לכם אנשי הווקף.
אשמח אם תדרשו ממשלת ישראל:
1 הורדת המע"מ ל12%
2 קיצור החופש הגדול.
3 בית מלון אחת לחודש על חשבון המדינה.
בתודה מראש
אני פה כתב:הכותל נסגר למבקרים .רכב שבס מוכן במתחם הכותל לקלוט עצורים מהר הבית
אני פה כתב:הכותל נסגר למבקרים .רכב שבס מוכן במתחם הכותל לקלוט עצורים מהר הבית
משולש כתב:וכמובן "מי מעלה למגה?"
ו"מי יכול להביא בדרייב"?
ו"אפשר גם בג'מבו מייל"?
(אציין שמלבד מצות חסד שיש בהעלאה עבור חברים, יש כאן גם מצווה יותר גדולה שבכך מסייעים להם להסתדר עם החסימה (פילטער בלע"ז) בלי "להפסיד" כביכול. ואולי יש מישהו שלולא כל העזרה הזו היה מחפש חברת חסימה יותר "מקילה" [לא נחשדו על פרוץ ח"ו])
תודה כתב:משולש כתב:וכמובן "מי מעלה למגה?"
ו"מי יכול להביא בדרייב"?
ו"אפשר גם בג'מבו מייל"?
(אציין שמלבד מצות חסד שיש בהעלאה עבור חברים, יש כאן גם מצווה יותר גדולה שבכך מסייעים להם להסתדר עם החסימה (פילטער בלע"ז) בלי "להפסיד" כביכול. ואולי יש מישהו שלולא כל העזרה הזו היה מחפש חברת חסימה יותר "מקילה" [לא נחשדו על פרוץ ח"ו])
בבקשה
חבצלת השרון כתב:גוש עציון פחע. ניסיון פיגוע דקירה. ללא הצלחה. מחבל נורה ונוטרל
חויזר כתב:עובד ב'שופרסל דיל' ברחוב הסהנדרין ביבנה נפצע באורח קשה לאחר שנדקר ע"י מחבל המתגורר בשטחים. תחילה נראה היה שמדובר באירוע פלילי, אולם חקירה קצרה העלתה שמדובר בפיגוע על רקע לאומני
פיגוע דקירה ביבנה: מחבל תושב השטחים בן 19 דקר ופצע באורח קשה עובד בסופרמרקט בעיר. המחבל הגיע סמוך לשעה 12:00 לסניף שופרסל דיל ברחוב הסהנדרין בעיר והחל לדקור את העובדים במקום.
עוברי אורח הצליחו לנטרל אות המחבל ולהשתלט עליו עד הגעתם של כוחות הביטחון שעצרו אותו.
העובד שנפצע פונה במצב קשה לבית החולים קפלן ברחובות. המחבל, תושב אזור חברון כבן 19, נלקח לחקירה.
יצוין כי בתחילה היה נראה שמדובר באירוע פלילי, אך חקירה קצרה העלתה שמדובר בדקירות על רקע לאומני.
ממד"א נמסר: "בשעה 11:49 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על פצוע במבנה ברחוב שדרות הסנהדרין ביבנה. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו במקום טיפול רפואי לגבר כבן 43 במצב קשה ולא יציב עם פצעי דקירה בפלג גופו העליון".
חובש רפואת חירום במד"א, איציק יום טוב, סיפר: "כשהגעתי למקום הובילו אותי פנימה, וראיתי גבר בשנות ה-40 שוכב בהכרה כשהוא סובל מפצעי דקירה בפלג גופו העליון. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים שכלל חבישות ועצירת דימומים והוא פונה במהירות לבית החולים קפלן".
נתנאל מויאל, חובש רפואת חירום של איחוד הצלה, סיפר: "תוך כדי עבודתי בסמוך למקום נמסר על אירוע חריג בשופרסל. יצאתי מיידית למקום והענקתי טיפול רפואי ראשוני לפצוע קשה שנדקר בפלג גופו העליון. תוך כדי הטיפול הצטרפו אלי חובשים נוספים וצוות ניידת טיפול נמרץ שהעבירו אותו תוך המשך טיפול רפואי לבית החולים קפלן ברחובות".
משתמשים הגולשים בפורום זה: אני פה, המוזיקאי, חמו, טהרנו, עוקר הרים, פך שמן, ראש בטטה, שיינע איד, שיך ו־134 אורחים