פעמון זהב ורימון כתב:מהדרך לירושלים!!
את הטיסות הבינלאומיות שיביאו לכאן מליוני יהודים.
את השמחה.
את הבכיות של האושר.
זה יכול לקרות?!
שאנו נראה בעינינו את תקוות מליוני מליוני יהודי הדורות....
איך יגיבו זקני הדור,
איך תגיב התשקורת.
איך ייראו רחובות הערים החרדיות.
איך ייראו הבתים פנימה.
האם מישהו יתעניין בכלל מה המוצא העדתי שלו? מישהו יזכור ש"פעם" היינו מפולגים???
מה עושים דבר ראשון אחרי הגאולה?
המשך יבוא!!
פעמון זהב ורימון כתב:האם מישהו יתעניין בכלל מה המוצא העדתי שלו? מישהו יזכור ש"פעם" היינו מפולגים???
יהודה חסיד כתב:פעמון זהב ורימון כתב:האם מישהו יתעניין בכלל מה המוצא העדתי שלו? מישהו יזכור ש"פעם" היינו מפולגים???
כל הקטע יפה מאד ומפעים ומעורר צפיה
אך הקטע הזה שציטטתי, משום מה, זה טעות עולמית שהפילוג בעם ישראל הוא 'בעיה'.
זה בא בגלל שיש כאלו שבגלל הפילוג אז ח"ו מזלזלים באחרים בלשון המעטה.
מיד ביציאת מצרים כבר היה פילוג, כל אחד עבר את הים סוף רק אם שבטו ולא אם אף אחר, ובהמשך במשך כל השנים היה פילוגים גדולים בעם ישראל, וזה יופיו של המלך שיש לו הרבה צבאות וכולם קדושים.
אז לכאורה - תביא ראיה שלא - כשמשיח יבוא נהיה מפולגים ומאוחדים מאוחדים כל אחד בפלג שלו, ומאוחדים בין הפלגים שכל אחד יודע שגם חברו עובד את הקב"ה.
אני פה כתב:זה כבר משהו ישן ראה תמונות משנת תשע"א
http://www.wildflowers.co.il/hebrew/ReadMore.asp?ID=471
וגם פה:
http://www.hidush.co.il/hidush.asp?id=16526
פעמון זהב ורימון כתב:יהודה חסיד כתב:זה בא בגלל שיש כאלו שבגלל הפילוג אז ח"ו מזלזלים באחרים בלשון המעטה.
אני מבין מדבריך שאינך רואה ח"ו פירוד בין פלגים בכלל ישראל, אין איבה, ולא חס ושלום הרגשות של עליונות מול נחיתות, או ביטול מצד אחד לשני.
תשאר כך, ואתה צודק שזה היה קיים מעולם וישאר גם אחרי ביאת משיח צדקנו.
משולש כתב:יש לי סרטון בו מישהו שאל היום את הגרח''ק מתי המשיח יגיע, אז הוא ענה לו "יודיעו לך".
משולש כתב:יש לי סרטון בו מישהו שאל היום את הגרח''ק מתי המשיח יגיע, אז הוא ענה לו "יודיעו לך".
בחייכון וביומיכון כתב:הייתי הערב בכותל, חיפשתי את הפירות על הצלף, אבל מצאתי רק פרחים לבנים, מי יודע, אולי עד השנה גם לא היו פרחים...
ואולי הפירות כבר נשרו, כי השמועה מגיעה מלפני תקופה של מספר חודשים.
בכל מקרה מידי שמועה לא יצאנו...
יהודה חסיד כתב:בחייכון וביומיכון כתב:הייתי הערב בכותל, חיפשתי את הפירות על הצלף, אבל מצאתי רק פרחים לבנים, מי יודע, אולי עד השנה גם לא היו פרחים...
ואולי הפירות כבר נשרו, כי השמועה מגיעה מלפני תקופה של מספר חודשים.
בכל מקרה מידי שמועה לא יצאנו...
לפי מה שהבנתי יש שניםאחד בגברים ואחד בנשים וזה של הנשים הוציא פירות
אחד ויחיד כתב:אני כן מאמין בלי שאני יראה ואני בטוח שמשיח יגיע גם אם לא יגדל שם פרחים
אני פה כתב:שמעתי שהאדמו"ר מגור שליט"א לראשונה השנה הורה להדליק את האור בבית מדרשו ובביתו בתשעה באב. נקווה שהצדיקים כבר רואים את האור של המשיח זורח.
פעמון זהב ורימון כתב:כשהמשיח יגיע, הוא לא יצטרך שיאפשרו לו...
יהודה חסיד כתב:פעמון זהב ורימון כתב:כשהמשיח יגיע, הוא לא יצטרך שיאפשרו לו...
כשמשיח יגיע יהא כזה דבר אינטרנט?
משתמשים הגולשים בפורום זה: המוזיקאי, חיימקה, מקצועי, מרן ראש הממשלה שליט''א, עקיב'לה, פעמון זהב ורימון, שים שלום ו־122 אורחים