zeevi כתב:ר' פעמון, אם כבר הגבת, מעניין אותי לשמוע מה דעתך על הפורום לאחרונה.
1010 כתב:אני חושב שבמקום לפתוח שם חדש לפורום, אולי אפשר להעניק שם חדש לפלג, וזה יפתור את הבעיה משורשה....
חסיד ליובאוויטש כתב:הפלס, שערי חסד, "בני תורה", יש כבר 7
משולש כתב:אציין עוד עובדה:
בתקופה שבה הפלג רגוע, גם האשכולות עליו לא תופסים כמעט מקום, אתם יכולים לבדוק את זה.
בזמן שגדולי ישראל מטריחים את עצמם וכותבים מכתבים, ונוסעים לפתח תקווה, ורבבות יהודים תקועים בפקקים, ובשביל ר' נורמל זה "לא מספיק מעניין"
ואגב, מי שמכנה את אחד הת"ח הצדיקים פה בפורום "פח זבל" עפרא לפומיה, הוא יבוא ויטיף לנו על תרבות דיבור????
פך שמן כתב:משולש כתב:אציין עוד עובדה:
בתקופה שבה הפלג רגוע, גם האשכולות עליו לא תופסים כמעט מקום, אתם יכולים לבדוק את זה.
בזמן שגדולי ישראל מטריחים את עצמם וכותבים מכתבים, ונוסעים לפתח תקווה, ורבבות יהודים תקועים בפקקים, ובשביל ר' נורמל זה "לא מספיק מעניין"
ואגב, מי שמכנה את אחד הת"ח הצדיקים פה בפורום "פח זבל" עפרא לפומיה, הוא יבוא ויטיף לנו על תרבות דיבור????
אשמח אם תשלח אותנו למקור.
אני פה כתב:הוא התכוון לכתוב פח שמן ואשתו תוך כדי כתיבה אמרה לו להוריד את הזבל ולכן כתב פח זבל...
אני פה כתב:יש כאלו שצריך לדון אותם לכף זכות ויש שצריך לדון אותם לכף אשפה...
פעמון זהב ורימון כתב:לא לכף, לצפרדע גדול!
יוסי200 כתב:ואני חשבתי שהוא כתב את זה עליך 'משולש הפח זבל' ... (ואז אנחנו צריכים למחות)
1010 כתב:תראה עכשיו:
http://g02.s.alicdn.com/kf/HTB1VSR_LXXX ... XFXXXi.jpg
משולש כתב:יוסי200 כתב:ואני חשבתי שהוא כתב את זה עליך 'משולש הפח זבל' ... (ואז אנחנו צריכים למחות)
אז למה לא מחית?
אולי חשבת שהוא מתכוין גם עליך??
מתלמידיו של אהרון כתב:מה פתאום, מתקוטטים פה על נושאים רבים ושונים. (לא מזמן היה פה אשכול בו הגנתי לבד ובעוז על הרבי שלי) וגם יש פה הרבה בדיחות והומור, דיונים לא חשובים כמו איזה חסידות יותר גדולה, אשכול פרדוקסים, אסוציאציות ועוד.
באמת נראה שיש פה איזשהו רוב ל"שונאים", לא יודע למה. עד לפני שנה שנתים תפקד איזה פורום בשם "פורום אברכים" שבו מי שהעז להביע דעה לא עצניקית הותקף באש וגפרית על ידי רוב המשתמשים. בבחדרי הדעה השלטת היא של חרדים מודרנים ש"עברו את הסף" והם נגד הגדוילים שלנו ונגד לימוד תורה בכוללים.
אני מעדיף לכתוב פה, כי עם כל הביקורת שיש על לא מעט ניקים פה, האוירה הכללית היא חרדית והויכוחים הם לא על עיקרי האמונה.
ככה זה בין אנשים שמוגנים ע"י אנונימיות. אפשר לכתוב כמעט הכל והמקום הופך לשדה קרב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמחת החיים, שמעון ווייס ו־78 אורחים