אני פה כתב:1010 כתב:אבי גריצייג בטוויטר: תנשמו עמוק, שמעתי באוף רקורד פוליטיקאים חרדים מתבטאים על רבנים שונים בצורה קשה בהרבה,
גם פה בפורום ראיתי ניקים חרדים מתבטאים על רבנים שונים בצורה קשה בהרבה,
פך שמן כתב:משהו זוכר כמה מבוכות נחשפו על דרעי מאז הבחירות האחרונות [לא כולל חקירות]
1. הקלטת של מרן הרב עובדיה על כך שהוא גנב
2. הבצל בעיינים לזכרו של מרן
3. הקלטה נגד הרב עמאר
ה' ירחם עליו
וכל מי שעוסקים..... הקב"ה ישלם שכרם
לא מקנא בהם!
יאיר כתב:וזה רק כטיפה מן הים...להרחבה עיין בספר 'קללת דרעי'...
גדי כתב:התפתחות מענינת אנשי אריה דרעי וצמרת שס' הוציאו "הקלטה" נדירה של מרן רבינו הרב עובדיה שבקולו תוקף את הרב עמארבדברים חריפים ביותר,,בעקבות החשיפה של הדברים הערב בערוץ2 [12] לפי דברי הכתב יאיר שרקי כעת כל בוחרי ש'ס יבינו את אריה דרעי על זה שתקף את הרב עמאר.
יעבץ כתב:גדי כתב:התפתחות מענינת אנשי אריה דרעי וצמרת שס' הוציאו "הקלטה" נדירה של מרן רבינו הרב עובדיה שבקולו תוקף את הרב עמארבדברים חריפים ביותר,,בעקבות החשיפה של הדברים הערב בערוץ2 [12] לפי דברי הכתב יאיר שרקי כעת כל בוחרי ש'ס יבינו את אריה דרעי על זה שתקף את הרב עמאר.
דעתו של מרן אודות הרב עמאר - בתקופה האחרונה בה תמך בהרב בוארון לבמירוץ לרבנות הראשית מול הרב יצחק יוסף - ידועה ומפורסמת. [רק שהציבור קצר זכרון].
חזן כתב:יאיר כתב:0795492251
המספר אינו מחובר.
eliyahu כתב:תגובת הרב יעקב כהן: לידיעת הלקוחות חלק מהשיחות מוקלטות לצורך בקרה ושיפר השירות
חזן כתב:
1010 כתב:חזן כתב:
מי זה מאיר מאזוז משכונת רמת אשכול.
בקיצור נראה לי זיוף של מישהו שאפי' קצת לא בקי בשמות ובתוארים וכדו'.
1010 כתב:חזן כתב:
משום מה נראה לי המכתב הראשון שהעלית מכתב מזויף [השערה בלבד, איני בטוח.]
מה הקשר לאדמו"ר מזוויעהל?
מה פתאום שרבי ראובן אלבז שיושב במועצת החכמים יחתום נגד דרעי, הוא הרי במועצת החכמים, הוא לא צריך לחתום יש לו דעה במועצת.?
לחתנו של מרן לא קוראים אהרן אבוטבול, אלא בוטבול ללא האל"ף.
מי זה מאיר מאזוז משכונת רמת אשכול.
בקיצור נראה לי זיוף של מישהו שאפי' קצת לא בקי בשמות ובתוארים וכדו'.
פך שמן כתב:חכו חכו לשיעור של הרב מאזוז השבוע...........
יהיה מעניין.....
פך שמן כתב:פך שמן כתב:חכו חכו לשיעור של הרב מאזוז השבוע...........
יהיה מעניין.....
על זה אומרים
"אמרתי לכם"
פך שמן כתב:מרן ראש הישיבה הרב מזוז, תקף את אריה דרעי בעקבות דבריו על הרשל"צ הגר"ש עמאר שליט"א, ובדבריו השווה לקרח. "רש"י אומר קרח שפיקח היה מה ראה לשטות זו?! אתה אריה דרעי פיקח, 'שפיקח הוא' גימטריא אריה דרעי, בשביל מה יש לך להסתכסך עם גאון עולם?! למה?".
מרן ראש הישיבה הגר"מ מזוז שליט"א הביע הערב את מחאתו החריפה נגד אריה דרעי, בעקבות דברי הלבע שלו על הרשל"צ הגר"ש עמאר שליט"א כפי שנחשפו בשובע שעבר בקלטת שפורסמה בערוץ 2.
במהלך שיעורו השבועי התייחס מרן ראש הישיבה לפגיעה החמורה ואמר: "השבוע פגעו אנשים בכבודו של גאון עולם, הרב עמאר שיהיה בריא, לא די שפגעו בו גם קראו לו "עמאר" אתם יודעים מי זה אבו עמאר?! להבדיל זה ערפת, לקרא לתלמיד חכם גדול בשם כזה על לא דבר, על לא דבר! מה קרא לכם, פליטת פה? לא, אח"כ ממשיכים, מוציאים קלטת. עכשיו השמיעו לי קלטת איך מרן קורא לו בימיו האחרונים ידידי אוהב נפשי בערב כיפור בא ביקש ממנו מחילה".
בכל זאת הלך לבקש בתשע"ד ערב כיפור הרב עובדיה אמר לו מחול לך מחול לך אתה ידיד, שוב פעם בסוכות הרב עובדיה קרא לו אמר תביאו אותו, אמר לו מחול לך, וסיימו עם זה. להזכיר עוונות ראשונים זה אסור!"
ראש הישיבה הרב מזוז המשיך ותקף את דרעי: "לומר שהוא "רוצה להשתלט?!" כאן סיפר הרב מספר סיפורים על חסידותו ופרישותו של הרב עמאר, היושב בתענית על עם ישראל הרבה עמים בשנה, ועל הענווה הגדולה שלו, כאשר יושב בבית הדין יחדיו, אם היו רוב מיד היה אומר אתם רוב ומקבל דעתם, למרות שיכל לומר אני עם נסיון גדול, קבלו את דעתי, האו ענו וצדיק, כך גם כשיוצא משיעור שנמצא, ליד רבנים מבקש מחילה שצריך לצאת מתנצל, איזו ענווה! מי עושה דבר כזה היום?! ענווה כזאת".
הרב מזוז שב ותקף את דרעי על דבריו ואמר: " הוא רוצה להשתלט? מה יש לו להשתלט?! למה בכלל הגיעו הדברים האלה? למה בעל דברים דידו את? סתם מישהו מפליט מילים, התפרסמו שלא כדין, אבל זה מה שיש, וצריך לבקש מחילה מתלמיד חכם כזה. חייבים למחות, וכל הכבוד ליום ליום שכתב מחאה מאופקת, יש שם גם מאמר של הרב בניזרי, מאמר נפלא, שכתב: תפסיקו זה הורס את מפעלו של מרן. לא עבר ארבע שנים מפטירתו של מרן, ומחלוקת עד השמים, על מה יש פה איזה התחרות?!
בשלב זה דיבר הרב מזוז גם על מפלגת 'יחד' ואמר: "אומרים למה עשינו את מפלגת יחד, אתם יודעים למה? אמרו שלשת הגאונים (דרעי, גפני, ליצמן. ראיון בקו עיתונות) אנחנו הולכים עם בוז'י, בוז'י זה אלה שרוצים לחלק את ארץ ישראל. וכל אלה שאוהבים את ארץ ישראל כאב להם, לא מוכנים לזה. וכאשר ש"ס אמרו את זה לפני הבחירות, ולא אמרו מה שהרבנים יאמרו, אלא לפני הם מכתיבים לרבנים שילכו עם השמאל, זה אסור, אסור ללכת איתו הם רוצים להחריב הכל. גם שני מדינות אין שרה אמרה כי לא ירש בן האמה הזאת עם בני עם יצחק. לכן עשינו יחד, כל אלה שמדברים גבוהה גבוהה על רבי אליהו ישי, אדרבא הוא ניסה לעזור לכם!
"מתחילה כשאמר אריה דרעי לאלי ישי לפני שהתחלנו, בא תהיה מקום שני אמרתי לו בסדר, אבל בתנאי כשמדברים על ארץ ישראל שיתנו לנו חופש הצבעה זה הכל הלכתי לרב בעדני והסברתי לו את הכל אמר לי אני מבין אותך לא יתכן שארץ ישראל תימכר על פי גחמה של יו"ר אחד, לא הסכים, לא הסכימו, אז נלחמנו ויכתתו רגלי. אני מקווה שפעם הבאה יבינו, ולא יאמרו 7-0".
רש"י אומר קרח שפיקח היה מה ראה לשטות זו?! אתה אריה דרעי פיקח, 'שפיקח הוא' גימטריא אריה דרעי, בשביל מה יש לך להסתכסך עם גאון עולם?! למה? הוא עסוק בלהשתלט?! תראה איזה ספרים הוא חיבר, הלכה דרושים מוסר, למה תעשה את זה? צריך לבקש מחילה ולמחוק את הדבר הכואב הזה.
מרן ראש הממשלה שליט''א כתב:
תן להם להשתכשך בבוץ של עצמם ולהנות...
מרן ראש הממשלה שליט''א כתב:כמו"כ כעת כשעמיתי אבי גבאי כבר הצהיר שלא יהיה פינוי התנחלויות אפי' אם הוא ינהיג את המדינה
פך שמן כתב: כל מי שמכיר אותי למעלה מ- 30 שנה בחיים לא פגעתי בכבוד התורה, אצלי זה מעלה ראשונה. .
פך שמן כתב:כל מי שמכיר אותי למעלה מ- 30 שנה בחיים לא פגעתי בכבוד התורה,
נתיב הגן עליך!
נגשו לאתר זה:
http://www.youtube.com/embed/6typ-BTKstQ?rel=0
גישה לאתר זה אסורה בפרופיל שלך.
בקש את האתר
משולש כתב:שלום לקהילת שפת הגוף,
השר דרעי מתייחס לראשונה לסערת ההקלטות:
"נשברו כל המוסכמות. כל מי שמכיר אותי יודע שבחיים לא פגעתי בכבוד התורה".
דרעי גם התנצל בפני ח"כ מרגי ששמו הוזכר בשיחה.
אוי...דרעי היקר,
איך אתה כל הזמן נופל בהעברת המסר?
רצית להתנצל,
אך שפת הגוף שלך הראתה משהו אחר לגמרי!
zeevi כתב:שמעתי שיש פרשייה חדשה...
משהו בנוגע לרב העיר טבריה.
1010 כתב:משולש כתב:שלום לקהילת שפת הגוף,
אוי...דרעי היקר,
רצית להתנצל,
הוא לא אהיה אמור להתנצל כלל וכלל, הוא אמר משהו פרטי בינו לבין רעו, והוא לא אשם שעוף השמים הוליך את הקול.
הוא לא חייב להתנצל על דברים שעשה שלא במסגרת הציבוריות.
יאיר כתב:1010 כתב:משולש כתב:שלום לקהילת שפת הגוף,
אוי...דרעי היקר,
רצית להתנצל,
הוא לא אהיה אמור להתנצל כלל וכלל, הוא אמר משהו פרטי בינו לבין רעו, והוא לא אשם שעוף השמים הוליך את הקול.
הוא לא חייב להתנצל על דברים שעשה שלא במסגרת הציבוריות.
ז"א הוא לא אמור להתנצל שביזה ת"ח...
הוא גם לא צריך להתנצל שהוא רשע, גנב וכו'
יאיר כתב:הגר"ע יוסף זצ"ל אמר זאת ואח"כ "חזר" בו [ בע"כ] אחרי ש"שכנעו" אותו והסבירו לו (כדברי הר' בעדני)...
להשיג תקציבים בנוכלות ושקרים ולהתנהג בבריונות ו'מאפיה' כלפי כל מי שלא בראש שלך זה לאו דוקא מצוה בלשון המעטה...
1010 כתב:אכן ויכוחי סרק, אגב בבחירות האחרונות הבוחר אכן בחר.
ואתה תראה שלמרות הסקרים, השקרים, התקליטים, והשפנים.
עדיין יהיה לו מספר מנדטים.
יאיר כתב:השאלה היא בעצם האם גם הפעם ש"ס תצליח לעבור את הבחירות ולקבל מנדטים ע"י איומים, רמאויות וגניבת פתקים של מפלגות אחרות בקלפי...
יאיר כתב:(הרי כולם (או כמעט כולם) יודעים מיהו הרב שאני מוקיר)
חזן כתב:יאיר כתב:(הרי כולם (או כמעט כולם) יודעים מיהו הרב שאני מוקיר)
הרב א. י. שליט"א.
המוזיקאי כתב:תסתכלו באתר בשם אקטואליק ותבינו שאנשי אלי ישי רעים וחטאים הרבה יותר מאנשי ש"ס
ודו"ק ותשכח
יאיר כתב:אתה מתכון ל'לדעת'?? עוד לא הבנת שאין לי קשר לא לש"ס לא לדרעי ולא לקול ברמה?...
אבן הפינה כתב:וזה שבקו עיתונות שונאים את אלי ישי זה לא מבחיל עד כדי הקאה ???
אבן הפינה כתב:תגיד מה שאתה רוצה
אבל אני לוקח לליבי את מאמר הרב עובדי' זצ"ל "בכל ביתי נאמן הוא"
ואת המציאות שאין שני מלכים משתמשים בכתר אחד ולכן לא יכול אלי ישי להישאר עם אריה השלטן וד"ל
יאיר כתב:כאילו שדרעי ממושמע...יותר נראה שהוא מחליט בשביל אחרים
יאיר כתב:אני לא חולק על אף אחד. כולם יודעים את האמת וכדברי הגר"ע יוסף זצ"ל "הוא עצמאי"
(הרב מאיה לא דיבר על דרעי בענין זה, רק על אלי ישי)...
[חומצזה אני יודע טוב מאוד מדוע אתה מנסה לומר אחרת מדבריי...]
מתלמידיו של אהרון כתב:אני מבין שאוהבים פה את הנבל אלי ישי, אז סביר שמה שאכתוב יגרום לכמה אנשים להתעצבן, אבל ככה אני מרגיש.
אני שונא אנשים שמוכנים לפגוע בכל הציבור החרדי בשביל האגו שלהם.
זה כולל את קורח, חוניו ממקדש חוניו, הורקנוס ואריסטובלוס, הסיקריקים בזמן החורבן, הגעגערס (נלחמו בפרוש והעלו את ברקת), עצניקים (כנ"ל ברקת), ואלי ישי (שניהם גורמי פגיעה והחלשה של המפלגת החרדיות) והרשימה עוד ארוכה.
אנשים צבועים, שבשביל הכבוד שלהם מוכנים לגרום לגזרות הכי גרועות נגד היהדות, ואח"כ לדבר גבוהה ולהצטייר כלוחמים נגד אותם גזירות.
אלה שכל כך אכפת להם מ"גזירת הגיוס", אבל לא רק שלא מוכנים לתמוך במפלגה חרדית כדי למנוע אותה - אלא יעשו הכל כדי לפגוע במפלגה ואף על פי שהם יודעים שזה יגרום את הגזירה. (להיפך - הם מעוניינים בה - היא ההזדמנות שלהם להתבטא, להפגין ולהשתולל ולזכות בתשומת הלב הציבורית.)
בשבילי הם אותו דבר,סיקריקי בית שני,צדוקים וביתוסים, עצניקים מחבלים, סיקריקים ונטו"ק (מחבקי אחמניג'אד, זוכרםי?), רודפי חרד"קים, מצביעי אלי ישי וגם גרערס בזמנים מסוימים.
אבן הפינה כתב:היה ברור שהוא יגיע כי זה חלק מה"רייטינג"
משתמשים הגולשים בפורום זה: [G], משיב., רחלרחלרחל ו־142 אורחים