אני פה כתב:תסתכל שוב תקנתי, במודיעין יש 9.5 אלף יותר לליטאים, ואשר לריבוי טבעי, זה יש אצל כולם. לילה טוב. מחר נמשיך.
משולש כתב:בהתחלה רק גור תמכו באנטי חרדי, (וכל הציבור החרדי הזדעזע) אחר כך גם בעלזא, ועכשיו מדברים שכל אגודת ישראל הולכת להצביע לאנטי חרדי, רק כדי להכשיל את המועמד הדתי של דגל.
אני פה כתב:אני לא חושב שהיה מחלן כמו ברקת שיש לו עניין להפוך את ירושלים לתל אביב. והעביר מאות מיליונים לתרבות גויית ולתיירות נוצרים וכו', (אריה קינג בראיון) בכל זאת ליאון מבין יותר מה זה קדושת ירושלים. אלא שלליאון לא היה סיכוי כלל פעם שעברה כמו שהוכיחו הנתונים כשיש רק 2 מועמדים.
אני פה כתב:אתה חושב שדייטש לא יצטרך לבנות לחילונים?
ליזרזון כתב:מאיפה הוא יביא את הכסף להלוואות?
ליזרזון כתב:מאיפה הוא יביא את הכסף להלוואות?
1010 כתב:ליזרזון כתב:מאיפה הוא יביא את הכסף להלוואות?
לא יודע אבל זה אחד מההבטחות הרשמיות שלו, יש לו קליפ על זה.
יעבץ כתב:1010 כתב:ליזרזון כתב:מאיפה הוא יביא את הכסף להלוואות?
אז מה?
גם ליברמן הוקלט אודות 48 שעות להנייה.
1010 כתב:ליזרזון כתב:מאיפה הוא יביא את הכסף להלוואות?
אני פה כתב:מי שקורא לליאון דתי שיקרא מה שאמר בעימות, בושה תכסה פנינו
בעוד פחות משבוע יתקיימו הבחירות לרשויות המקומיות, מרכז ליבה בדקו מהי עמדתם של המועמדים לראשות עירית ירושלים כלפי נושאים בוערים בעולם היהודי. במרכז פיתחו את דו"ח 'מדד יהדות' המצביע על נאמנותו של כל מועמד לקדושתה וצביונה המיוחד של העיר.
הדו"ח בחן האם המועמדים תומכים במתווה הכותל- המאפשר תפילה מעורבת בחלקו הדרומי של הכותל?
כצפוי דייטש התנגד הטענה שההלכה מתנגת לתפילה מעורבת. כך גם אלקין וליאון. המועמד היחיד שבעד המתווה הוא ברקוביץ שטוען שהמתווה מכיל את האינטרסים החברתיים ומדיינים של ישראל.
לשאלת מצעד ה... בעיר היו דווקא תשובות תומכות. ברקוביץ וליאון תומכים במצעד בטענה שיש צקום לקום לעיר הקוד. לעומתם אלקין טען שהוא לא יתמול אך הדוח חושף כי מספר 2 שרשימתו של אלקין השתתפה במצעד. יוסי דייטש יתנגד למצעד לא הסביר מדוע.
אלקין, ליאון וברקוביץ תומכים בתקצוב אירגוני התועבה בעיר בטענה שיפעלו על מי הקריטריונים לקבלת תקציב הנהוגים בעירייה. דייטש היחיד שהתנגד אולם הדו"ח חושף כי בהצבעה שהיתה בנושא, יצא ביחד עם שאר נציגי החרדים וכך ההחלטה עברה.
גם לפתיחת מתחם התחנה בשבת יש נכונות מצד שלושת המועמדים הציוניים, אלקין, ליאון וברקוביץ. גם בנושא זה דייטש התנגד וגם פה לא הסביר את התנגדותו.
בנושא התחבורה הציבורית הדעות חלוקות. ליאון הפתיע שטען שלא התנגד "אני רוצה שכל אחד ירגיש שירושלים היא ביתו". דייטש כצפוי מתנגד ללא הסברים. אלקין מתנגד ונותן תשובה לקונית ומנוסחת היטב "אני חסיד גדול של הסטטוס קוו למרות שהוא שברירי". ברקוביץ כמובן תומך
לפתיחת מסעות ומרכזי תרבות בשבת אלקין וליאון לא מתנגדים. אלקין בטענה שחוזרת על עצמה "אני חסיד גדול של הסטטוס קוו למרות שהוא שברירי". דייטש גם הפעם הזו מתנגד ללא הסברים. לעומתם ברקוביץ תומך נלהב בפתיחת אזורי בילוי בשנים "יש גידול באזורי בבילוי הפתוחים בשבת אל יש עוד במה להשתפר.
בנושא אחד כל רביעיית המועמדים היו תמימי דעים. כולם התנגדו לפתיחת מרכולים בשבת בטענה שצריך לשמור על הצביון היהודי בעיר
א יודעלע כתב:מדדי הצביון הדתי:
אלקין יותר טוב מליאון
אני פה כתב:צפה להפתעות גדולות. תכניס את זה לראש מעכשיו ואני לא אומר סתם, יוסי דייטש ראש העיר הבא על כמה אתה מוכן להתערב?
המוזיקאי כתב:א יודעלע כתב:מדדי הצביון הדתי:
אלקין יותר טוב מליאון
שוב אני אומר שעם כאלה תשובות אין מצב שחילונים יצביעו לדייטש צאו מהסרט
ובהקשר ללאון שכביכול תומך במצעד א. זה מס שפתיים ב. והעיקר הרי אין כלל רלוונטיות לתשובתם שהרי אף את לפוניאנסקי הבג"ץ חייב לממן אותם ואגב יודעי דבר אומרים שזו אחת הסיבות שלא טוב ראש עיר חרדי בירושלים כי הוא חייב לממן דברים כאלה ודומיהם בשונה מראש עיר חרדי במקום מעורב כמו בית שמש
כי לא היה דיל לחוק מרוכך, הפוך גפני רצה להעביר את החוק כמות שהוא ומיד, וליצמן דרש שינויים בחוק, ולא קיבל.אני פה כתב:אם זה נכון אז מגיע ישר כח גדול לגפני ודרעי. ומעניין למה ליצמן שלפי הכתבה נפגש איתו לא הצטרף לדיל?
שוב אתה תוקף את החסידים במסווה של חסיד.אני פה כתב:אבל זה משנה פה את כל התמונה שלנו החסידים שתקפנו את גפני ודרעי סתם.
אני פה כתב:למה אתה מלכלך סתם, עד היום כולנו יצאנו מתוך הנחה שהם לא רוצים את דייטש בגלל שנאה או בגלל אלעד וכו', ופה יש לך משהו שלדעתם ומסתמא גם לדעת הגדולים שלהם הוא דבר ערכי ששוה להקריב בשבילו משהו. זה שליצמן מתנגד לא אומר שלא היה להם בזה גם כוונה אמיתית. מקווה שהבנת.
אני פה כתב:אבל בכתבה טוענים שליצמן גם נפגש איתו והסכים כביכול לדיל (אולי בקריאה ראשונה), זה יכול לסבך אותו גם, אבל אני לא מקנא בליאון ודרעי וליברמן הלך עליהם. ליצמן תמיד יוכל לטעון שלא הסכים.
אני פה כתב:למה אתה מלכלך סתם, עד היום כולנו יצאנו מתוך הנחה שהם לא רוצים את דייטש בגלל שנאה או בגלל אלעד וכו', ופה יש לך משהו שלדעתם ומסתמא גם לדעת הגדולים שלהם הוא דבר ערכי ששוה להקריב בשבילו משהו. זה שליצמן מתנגד לא אומר שלא היה להם בזה גם כוונה אמיתית. מקווה שהבנת.
אני פה כתב:אני אין לי שנאה עיוורת כמוך לכל מי ששונה ממני. אני משתדל בכל דבר להבין את הצד השני גם. כמו שיהודי צריך להתנהג עם יהודי. אנחנו לא דעאש.
משיב. כתב:אני פה כתב:אני אין לי שנאה עיוורת כמוך לכל מי ששונה ממני. אני משתדל בכל דבר להבין את הצד השני גם. כמו שיהודי צריך להתנהג עם יהודי. אנחנו לא דעאש.
יפה מאד! ממש צדיק! ולכן אתה מציג את עצמך חסיד ולא חדל לרגע לתקוף ולהשמיץ את החסידים.
ר' גרשון בירך את כל מי שיצביע לדגל אבל הזהיר שאף אחד לא יהין לדבר סרה נגד מועמדים של מפלגות אחרות
נתן יעקובוביץ כתב:ר' גרשון בירך את כל מי שיצביע לדגל אבל הזהיר שאף אחד לא יהין לדבר סרה נגד מועמדים של מפלגות אחרות
פך שמן כתב:לדעתי אחרי ההשתפות שלו הערב באירוע הבחירות בירושלים, וזה שר' גרשון ור' משה הלל הירש אמרו כמה פעמים את שמו כמועמד לראשות העיר, מובטחת לו תמיכה ליטאית ב100%
חויזר כתב:פך שמן כתב:לדעתי אחרי ההשתפות שלו הערב באירוע הבחירות בירושלים, וזה שר' גרשון ור' משה הלל הירש אמרו כמה פעמים את שמו כמועמד לראשות העיר, מובטחת לו תמיכה ליטאית ב100%
לא יודע עד כמה.
בימים האחרונים שמעתי כל מיני חכמולוגים..
פך שמן כתב:חויזר כתב:פך שמן כתב:לדעתי אחרי ההשתפות שלו הערב באירוע הבחירות בירושלים, וזה שר' גרשון ור' משה הלל הירש אמרו כמה פעמים את שמו כמועמד לראשות העיר, מובטחת לו תמיכה ליטאית ב100%
לא יודע עד כמה.
נוער שוליים יש בכל חברה
חויזר כתב:פך שמן כתב:חויזר כתב:פך שמן כתב:לדעתי אחרי ההשתפות שלו הערב באירוע הבחירות בירושלים, וזה שר' גרשון ור' משה הלל הירש אמרו כמה פעמים את שמו כמועמד לראשות העיר, מובטחת לו תמיכה ליטאית ב100%
לא יודע עד כמה.
נוער שוליים יש בכל חברה
ברור,אבל עדיין יש כמה מאות כאלו.
אני פה כתב:ר' גרשון בירך את כל מי שיצביע לדגל אבל הזהיר שאף אחד לא יהין לדבר סרה נגד מועמדים של מפלגות אחרות.
יש בחישוב שלהם 81,000 דת"לים וחרד"לים,חויזר כתב:אתר ׳סרוגים׳ בפילוח ענק על הבחירות בי-ם - בנק הקולות של משה ליאון 107.000 קולות - דגל 35.000 קולות, ש״ס 32.000 קולות, חילוני ומסורתי 30.000 קולות ודת״ל 10.000 קולות.
עוד מאתר ׳סרוגים ׳ - בנק הקולות של ברקוביץ׳ 72.000 קולות - חילוני 40.000 קולות, מסורתי 19.000 קולות ודת״ל 13.000 קולות. בנק הקולות של אלקין גם 72.000 קולות - דת״ל וחרד״לי 41.000 קולות, מסורתי וחילוני 21.000 קולות ו׳הפלג׳ 10.000 קולות.
עוד מ׳סרוגים׳ על י-ם - פילוח מדוייק על בנק הקולות של יוסי דייטש 65.500 - אגו״י 35.000 קולות, חרד״לי 17.000 קולות, חילוני ומסורתי 5000 קולות וחרדים שונים 3500 קולות.
בחישוב סקר אתר סרוגים על מספרי הברזל של כל המועמדים לראשות העיר ירושלים, יוצא סך הכל 311 אלף קולות. כאשר נכון להיום הצפי הכללי הוא ל-250 אלף מצביעים בירושלים.
שימוש יתר במקש אחד יכול לקלקל אותו, מספיק סימן שאלה אחד בסוף כל משפט.טבי כתב:מה בירך מרן ר' יענקי קנייבסקי בכינוס????????
הוא לא דיבר???????
ואגב למה הגאון ר' ברוך סולבייציק הודח והשפעתו נוטרלה????????
כי הוא תומך בדייטש ורצה לסגור איתו במו''מ בערב יום כיפור?????????
ולמה הרב ראובן אלבז והרב שמואל בניהו משכו את חתימתם מתמיכה בדייטש לאחר שהועברו אליהם מסרים קשים מצמרת ש''ס ?????
רוצים לשמוע את האמת שמסתתרת מאחורי הקלעים של התמיכה המלוכלכת של דגל וש'ס בליאון !!!!!!!!
פך שמן כתב:חויזר כתב:פך שמן כתב:חויזר כתב:פך שמן כתב:לדעתי אחרי ההשתפות שלו הערב באירוע הבחירות בירושלים, וזה שר' גרשון ור' משה הלל הירש אמרו כמה פעמים את שמו כמועמד לראשות העיר, מובטחת לו תמיכה ליטאית ב100%
לא יודע עד כמה.
נוער שוליים יש בכל חברה
ברור,אבל עדיין יש כמה מאות כאלו.
אם זה מאות זה לא נורא... זה עדיין מבטיח לו 65,000 קולות חרדים בטוחים, תוסיף לכך 15,000 שהצביעו לו פעם קודמת ובודאי גם עכשיו יתנו לו את קולם הוא בסיבוב שני, ואם נאמין לו שהוא מביא 35,000 מהציבור הכללי הוא לוקח בסיבוב ראשון
חויזר כתב:תודגש כאן נקודה חשובה שהתחוורה לי בכינוס ביום חמישי כל גדולי ישראל ללא יוצא מן הכלל(הגרי''ג אדלשטיין,הגרמ''ה הירש,הגרב''ד פוברסקי,הגרב''מ אזרחי,הגר''ד כהן) בקיאים בבחירות בירושלים לפרטי פרטים ברמה מדוייקת.
כן,זו דעת תורה!
אז די עם ההשמצות הפרעות של העצניקים שמחלחלים לכולם מבוקר עד ליל יענקי,יענקי,יענקי.
זה לא רלוונטי וממש לא נכון!
1010 כתב:חויזר כתב:תודגש כאן נקודה חשובה שהתחוורה לי בכינוס ביום חמישי כל גדולי ישראל ללא יוצא מן הכלל(הגרי''ג אדלשטיין,הגרמ''ה הירש,הגרב''ד פוברסקי,הגרב''מ אזרחי,הגר''ד כהן) בקיאים בבחירות בירושלים לפרטי פרטים ברמה מדוייקת.
כן,זו דעת תורה!
אז די עם ההשמצות הפרעות של העצניקים שמחלחלים לכולם מבוקר עד ליל יענקי,יענקי,יענקי.
קודם כל תודה שאתה מערב שוב את גדו"י.
שנית אמרת שכל גדו"י בלי יוצאים מן הכלל, אבל שכחת לציין את השם אל אחד מהם.
שלישית אם היית שם אותי תסביר לי מה היה בסרטון המצו"ב שרואים שר' יעקב קנייבסקי לוקח את המיקרפון מהנכד של הגרי"ג.
תודה רבה ושבוע טוב.
ליזרזון כתב:סתם הוא שכח?
הרי כל השאר סומכים עליו!
תפסיק לגרור אותנו לדבר על גדולי ישראל!
1010 כתב:חויזר כתב:תודגש כאן נקודה חשובה שהתחוורה לי בכינוס ביום חמישי כל גדולי ישראל ללא יוצא מן הכלל(הגרי''ג אדלשטיין,הגרמ''ה הירש,הגרב''ד פוברסקי,הגרב''מ אזרחי,הגר''ד כהן) בקיאים בבחירות בירושלים לפרטי פרטים ברמה מדוייקת.
כן,זו דעת תורה!
שלישית אם היית שם אותי תסביר לי מה היה בסרטון המצו"ב שרואים שר' יעקב קנייבסקי לוקח את המיקרפון מהנכד של הגרי"ג.
תודה רבה ושבוע טוב.
1010 כתב:יש עוד אחד שזה פגום לו, כי נראה מתגובת חויזר שהוא כן צפה בזה.
יעבץ כתב:אני פה כתב:ר' גרשון בירך את כל מי שיצביע לדגל אבל הזהיר שאף אחד לא יהין לדבר סרה נגד מועמדים של מפלגות אחרות.
ולמרות כל הבקשות לא הזכיר את ליאון. כפי שידוע...
וכן שר התורה.
כן,זו דעת תורה!
תודה רבה ושבוע טוב.
חסידי כתב:1010 כתב:יש עוד אחד שזה פגום לו, כי נראה מתגובת חויזר שהוא כן צפה בזה.
אצלי זה לא פגום
א יודעלע כתב:האם זה נכון שאין קול קורא מטעם מועצת החכמים של ש"ס לתמוך בליאון?
אני פה כתב:הליכוד בירושלים החליט לתמוך בליאון, מכה לאלקין, תמיכה חזקה לליאון.
טבי כתב:הרב אלבז עמד לחתום על תמיכה בדייטש
אריה דרעי שנודע לו מכך עזב את הגר''ש כהן בצפון וטס לירושלים ונועד עימו שעה ארוכה בסיומה הרב אלבז חזר בו
את המסקנות יסיק כל אחד בעצמו
אני פה כתב:תכלס, אם כך המצב של ליאון משתפר מאוד והוא כבר עומד על יותר מ80-85 אלף קול. דייטש רק יכול לגרד אותו מלמטה...
אני פה כתב:אלו ההבטחות שנתן משה ליאון לחרדים
רבים תהו מה הביא את אריה דרעי ומשה גפני לתמוך דווקא בליאון ולא במועמד החרדי, הטבעי עבורם, יוסי דייטש. בהקלטות מכינוס סגור שנחשפו בחדשות הערב, מתבהרת התמונה: ליאון הבטיח להם לכבוש את השכונות המעורבות בבירה. כתבתו של עקיבא וייס, מתוך חדשות הערב בכאן
א יודעלע כתב:נראה שאכן אין קול קור מטעם הרבנים הספרדים
היום בחוברות שחולקו ע"י מטה ליאון בשכונות ירושלים מופיע רק קול קורא מטעם הגדולים הליטאים ומהרב נבנצל
אין מכתב תמיכה אחד של גדולי הספרדים.
ביטחון כתב:דרמה אדירה, חוש הריח של הליטאיים גם עובד, הם מריחים הפסד!!!
הבוקר הציעו ליוסי דייטש לפרוש ויהיה רוטציה בינו לבין ליאון על ראשות העיר. דייטש כמובן סירב.
משיחה עם פרשן בכיר הבוקר - הוא אמר לי אישית שיש חישובים מפתיעים וסחף מפתיע לכיוון דייטש ולא לחינם נלחצו אנשי 'דת'.
לפי הנתונים שהלה מסר לי, דייטש בטוח עולה לסיבוב שני. ליאון או ברקוביץ - הוא מתקשה להחליט.
ביטחון כתב:דרמה אדירה, חוש הריח של הליטאיים גם עובד, הם מריחים הפסד!!!
הבוקר הציעו ליוסי דייטש לפרוש ויהיה רוטציה בינו לבין ליאון על ראשות העיר. דייטש כמובן סירב.
משיחה עם פרשן בכיר הבוקר - הוא אמר לי אישית שיש חישובים מפתיעים וסחף מפתיע לכיוון דייטש ולא לחינם נלחצו אנשי 'דת'.
לפי הנתונים שהלה מסר לי, דייטש בטוח עולה לסיבוב שני. ליאון או ברקוביץ - הוא מתקשה להחליט.
פך שמן כתב:ביטחון כתב:דרמה אדירה, חוש הריח של הליטאיים גם עובד, הם מריחים הפסד!!!
אז דגל ודאי מסודרים או דייטש עולה או ליאון ....
שניהם מצויינים לדגל כראש העיר
המוזיקאי כתב:צאו מהסרט
אגודה שוה לדעות הכי מפרגנות 30000 קולות
וגם לדעות הכי מפרגנות הוא לא יביא יותר מ20000 חילונים
כך שלאחר פירגון גדול הוא יביא רק 500000 קול
ואילו הבנק של לאון מדגל ושס לבד אף לדעות הפרות מפרגנות זה 650000
שזה 15000 קולות יותר מלאון
וזה בלי לחשבן את הציבור החילוני והדתי שיצביע לו
אז מהר לצאת מהאשליות
ירושלים של מעלה כתב:המוזיקאי כתב:צאו מהסרט
אגודה שוה לדעות הכי מפרגנות 30000 קולות
וגם לדעות הכי מפרגנות הוא לא יביא יותר מ20000 חילונים