ביטחון כתב:המועמד אליעזר לזר נגד משפחת פרוש: 'מאה שנות מאפיה נגמרו!' - ...
אליעזר לזר, המועמד לראשות צפת, במתקפה חריפה נגד 'שלומי אמונים': "בציבור החרדי יש מאפיות! המשפחה הירושלמית פרוש" • לגלג: "יום אחד 'הרבנים' זה הרבי מגור ויום אחר זה רבי אח"
פך שמן כתב:אבל הוא צודק ב1000%
א יודעלע כתב:פך שמן כתב:אבל הוא צודק ב1000%
ברור.
אם הוא מלגלג על אדמורים חסידיים הוא בטוח צודק.
מעניין מה היית אומר אם הוא היה מעיז רק לשאול אם לא מסובבים את ר' חיים.
אני פה כתב:כי לזר חסיד סערט.
גאליציינער כתב:בדיוק כמו שיענקי מסובב את סבא שלו...
אני רואה שאתה בכח רוצה לראות את המילים האלו מול העיניים שלך, אז קיבלת...
עכשיו תכתוב שזה חוצפה וכו'....
גאליציינער כתב:אני רואה שזוהי התגובה הטובה ביותר שאצבעותיך הנפיקו...
פך שמן כתב:גאליציינער כתב:בדיוק כמו שיענקי מסובב את סבא שלו...
וואואווווו דרמה ! חשיפה ראשונית! כמה זמן רעדו ידיך לפני שהצלחת להקליד את הדברי חכמה שלך!
זכותך לחשוב שיענקי מסובב למעלה ממאה אלף איש שיילכו להצביע, לא חושבים כמוך!
1010 כתב:פך שמן כתב:גאליציינער כתב:בדיוק כמו שיענקי מסובב את סבא שלו...
וואואווווו דרמה ! חשיפה ראשונית! כמה זמן רעדו ידיך לפני שהצלחת להקליד את הדברי חכמה שלך!
פרוש גם מסובב למעלה ממאה אלף איש שילכו להצביע.
פך שמן כתב:1010 כתב:פך שמן כתב:גאליציינער כתב:בדיוק כמו שיענקי מסובב את סבא שלו...
פרוש גם מסובב למעלה ממאה אלף איש שילכו להצביע.
לחשבון שלך בבחירות לכנסת היינו אמורים לקבל 2500000 קול
ליטאי כתב:חבל שאני לא גר שם כדי להצביע ללזר, לבי תמיד עם הנרדפים.
ליטאי כתב:מה תרוויח אם אגור בעזה?
כוכב כתב:ליטאי כתב:מה תרוויח אם אגור בעזה?
פחות אחד שעושה הפוך ממה שגדולי ישראל מורים.
במילים אחרות אויבער חוכעם.
ביטחון כתב:הסחף לכיוון גלבך גובר.
מבין תושבי צפת שהשתתפו בסקר, התוצאות הן כדלהלן: שוקי אוחנה: 383, נחמן גלבך: 784, אילן שוחט: 41, ישי מיימון: 336, אליעזר לזר 596.
גאליציינער כתב:ביטחון כתב:הסחף לכיוון גלבך גובר.
מבין תושבי צפת שהשתתפו בסקר, התוצאות הן כדלהלן: שוקי אוחנה: 383, נחמן גלבך: 784, אילן שוחט: 41, ישי מיימון: 336, אליעזר לזר 596.
משהו פה לא ברור.
ללזר אמורים להיות בסה"כ בכל העיר לא יותר מכמה עשרות קולות.
מתלמידיו של אהרון כתב:לא 100% בטוח במה שאני הולך לכתוב פה, אבל מהמעט היכרות שלי, הליטאים הצפתיים הם מאד אנטי חסידיים ומאד אנטי ברסלב (גלבך ברסלבר) הרבה יותר יחסית לליטאים הרגילים משאר אזורי הארץ.
לליטאי צפתי מאד מתאים למשל לחיות שנים בצפת בלי להיות אפילו פעם אחת בקברי הצדיקים שם, או במקוה האר"י.
1010 כתב:מתלמידיו של אהרון כתב:לא 100% בטוח במה שאני הולך לכתוב פה, אבל מהמעט היכרות שלי, הליטאים הצפתיים הם מאד אנטי חסידיים ומאד אנטי ברסלב (גלבך ברסלבר) הרבה יותר יחסית לליטאים הרגילים משאר אזורי הארץ.
לליטאי צפתי מאד מתאים למשל לחיות שנים בצפת בלי להיות אפילו פעם אחת בקברי הצדיקים שם, או במקוה האר"י.
למה?
האר"י לא חסידי... כנ"ל הבית יוסף והאלשיך הק' וכל החבריא.
דוקא הרבה מהליטאים הלכו לקברי גדול"י וכמו הגר"ש אויערבאך שהיה הרבה פעמים במירון.
שהאמת נמצאת איפשהו באמצע. שגלבך לא הולך לזכות בראשות, אבל זה לא שיש לו כל כך מעט תמיכה שכל המועמדות שלו היא רק להרוס ללזר. יש לו תמיכה גדולה ומכובדת של רוב החסידים בעיר.גאליציינער כתב:מה הכוונה 'בין שתי אלה' ??
[ברצינות]
ביטחון כתב:ההפרש בין שוחט לגלבך זה 182 קול, רק ביום חמישי נדע מי עולה לסיבוב שני מול אוחנה, שוחט או גלבך
אני פה כתב:מסתמן: לא יתקיים בצפת סיבוב שני
נחמן גלבך המעומד החרדי יחבור לשוקי אוחנה, ולמעשה יבטלו את הצורך לבחירות בסיבוב שני.
מקור: אבי מימרן, רדיו קול חי
אני פה כתב:אבל שוחט החילוני תומך בו.
אברהם משה כתב:דגל תומכים באוחנה , לזר תומך באוחנה , גם רוב מצביעי שוחט כנראה יעברו לאוחנה , כך שלצערי לגלבך אין סיכוי גבוה לנצח , וסביר שלא יבחר , אבל אם מישהו חשב שלדגל אין כלום נגד החסידים שיתעורר ומהר , גלבך חסיד ברסלב , איש שלומי אמונים , שכל חטאו , שהוא לובש שטריימל , מספיק בשביל דגל לא לתמוך בו , בבית הרב קנייבסקי עושה רושם הכריזו מלחמה על החסידים בכל מקומות מושבותיהם .
גאליציינער כתב:הוא בנ"א שעושה את הכל לבד מבלי גיבוי רבני והכל באופן אישי.
זה כמו שתגיד על בצלאל כהן שקודם תסתדרו ביניכם ואח"כ שתבואו בטענות בעניין חוק הגיוס...
זה אותו רציונל.
גאליציינער כתב:הוא בנ"א שעושה את הכל לבד מבלי גיבוי רבני והכל באופן אישי.
זה כמו שתגיד על בצלאל כהן שקודם תסתדרו ביניכם ואח"כ שתבואו בטענות בעניין חוק הגיוס...
זה אותו רציונל.
פך שמן כתב:גאליציינער כתב:הוא בנ"א שעושה את הכל לבד מבלי גיבוי רבני והכל באופן אישי.
זה אותו רציונל.
יש לו גיבוי חד משמעי מהאדמו"ר מסערט ויזניץ
פך שמן כתב:חתם על מכתב המועצת?
1010 כתב:פך שמן כתב:חתם על מכתב המועצת?
לא חתם על מכתב המועצת, אך זה בהחלט לא תמיכה בו.
התמחקת באלגנטיות? אה?
ליזרזון כתב:תגידו, כמה קולות יש לדגל בצפת?
כ"כ משמעותי?
לא זכור לי שיש ליטאיים בצפת
מרן ראש הממשלה שליט''א כתב:כל אחד יודע שהסערטער לא רצה להיכנס לריב שהוא אינו יכול לנצח
ולכן הוא לא ניסה לשכנע את לזר להסיר את מועמדותו
כשכולם ידעו שאין לו סיכוי, מי שמכיר את אליעזר לזר יודע שאף אחד לא יכל להוריד אותו מהרעיון
הסערטער לא יכל לחתום נגדו במכתב המועצת.
תמיכה רשמית?
אפשר להאשים את המועצת בתמיכה רשמית ברון קובי מטבריא באותו טיעון.
1010 כתב:המוזקאי, ההיפרדות שלכם בסדר גמור, וגם הוכחתם שזה מה שהייתם צריכים לעשות, אבל מה הבעיה שלכם לתמוך ביוסי דייטש? למה לא לתמוך במועמד חרדי?
האם זה גם קשור ל60-40?
פך שמן כתב:1010 כתב:המוזקאי, ההיפרדות שלכם בסדר גמור, וגם הוכחתם שזה מה שהייתם צריכים לעשות, אבל מה הבעיה שלכם לתמוך ביוסי דייטש? למה לא לתמוך במועמד חרדי?
האם זה גם קשור ל60-40?
כי גדולי ישראל שלנו החליטו הפוך מהחלטת הגדו"י שלך,
כ"כ קשה להפנים זאת?
א יודעלע כתב:פך שמן כתב:1010 כתב:המוזקאי, ההיפרדות שלכם בסדר גמור, וגם הוכחתם שזה מה שהייתם צריכים לעשות, אבל מה הבעיה שלכם לתמוך ביוסי דייטש? למה לא לתמוך במועמד חרדי?
האם זה גם קשור ל60-40?
כ"כ קשה להפנים זאת?
אמרנו שלא מערבים גדו"י!
אם מדובר במחלוקת בין גדו"י תפתח אשכולות באוצה"ח
אברהם משה כתב:בלזר תמכו קרוב ל 2000 חסידים , לדגל יש 1300 קולות , אם שניהם עוברים לגלבך יש לו סיכוי , לא גבוה , אבל קיים , אי התמיכה של דגל לצערי משפיעה גם על שאר החסידים שתמכו בלזר , לא לתמוך בגלבך , כך שדגל בצפת ממש מחבלת בסיכוי המסויים של גלבך , רשעות ממש .
פך שמן כתב:אברהם משה כתב:בלזר תמכו קרוב ל 2000 חסידים , לדגל יש 1300 קולות , אם שניהם עוברים לגלבך יש לו סיכוי , לא גבוה , אבל קיים , אי התמיכה של דגל לצערי משפיעה גם על שאר החסידים שתמכו בלזר , לא לתמוך בגלבך , כך שדגל בצפת ממש מחבלת בסיכוי המסויים של גלבך , רשעות ממש .
אתה כרגיל לא מבין ולא יודע מה שאתה מדבר......
פך שמן כתב:אברהם משה כתב:בלזר תמכו קרוב ל 2000 חסידים , לדגל יש 1300 קולות , אם שניהם עוברים לגלבך יש לו סיכוי , לא גבוה , אבל קיים , אי התמיכה של דגל לצערי משפיעה גם על שאר החסידים שתמכו בלזר , לא לתמוך בגלבך , כך שדגל בצפת ממש מחבלת בסיכוי המסויים של גלבך , רשעות ממש .
גאליציינער כתב:פך שמן כתב:אברהם משה כתב:בלזר תמכו קרוב ל 2000 חסידים , לדגל יש 1300 קולות , אם שניהם עוברים לגלבך יש לו סיכוי , לא גבוה , אבל קיים , אי התמיכה של דגל לצערי משפיעה גם על שאר החסידים שתמכו בלזר , לא לתמוך בגלבך , כך שדגל בצפת ממש מחבלת בסיכוי המסויים של גלבך , רשעות ממש .
למה ?
אשמח להסבר, תודה.
פך שמן כתב:1010 כתב:המוזקאי, ההיפרדות שלכם בסדר גמור, וגם הוכחתם שזה מה שהייתם צריכים לעשות, אבל מה הבעיה שלכם לתמוך ביוסי דייטש? למה לא לתמוך במועמד חרדי?
האם זה גם קשור ל60-40?
כ"כ קשה להפנים זאת?
המוזיקאי כתב:למה אתם כל הזמן עושים את זה מלחמה בחסידים
ולא מבינים שאנחנו רוצים להיפרד
כי לפחות 10 שנים (עוד מזמן אברהם רביץ ז"ל)אנו טוענים שה40 60 אינו נכון
ולא ספרתם אותנו (תרתי משמע) אלא זילזלתם ורמסתם את כולנו
לכן כעת אנו מובילים הפרדה
תפסיקו להתבכיין כמו תינוקים שונאים אותנו
אם הייתכם חכמים בזמן כשצעקנו 50 50 זה לא היה קורא
ולא זה לא נקמה אנחנו פשוט רוצים לקבל את מה שמגיע לנו ואיתכם ביחד לא קיבלנו אז אנחנו הולכים בנפרד
ואם תתמידו בדברי ההבל שאנחנו שונאים חסידים בסוף באמת נשנא אותכם
משתמשים הגולשים בפורום זה: אני פה, ועד, משה 10, קא סלקא דעתך ו־123 אורחים