עלה זית כתב:
חסיד שוטה.
פעמון זהב ורימון כתב:עלה זית תירגע.
אם זה לא משמח אותך אז תדלג לאשכול אחר.
מותר לפתוח אשכול בכל נושא גם אם לא נראה לך.
הביטויים שלך פחות נעימים לעין, יותר מכל השטויות שלו - אפילו לדעת מי שאוחז שפינדרוס הוא נציג ההשגחה העליונה...
אני פה כתב:המומנטום ימשיך לירושלים, ודייטש לוקח בגדול. תזכרו מה שכתבתי.
עלה זית כתב:פעמון זהב ורימון כתב:עלה זית תירגע.
אם זה לא משמח אותך אז תדלג לאשכול אחר.
מותר לפתוח אשכול בכל נושא גם אם לא נראה לך.
הביטויים שלך פחות נעימים לעין, יותר מכל השטויות שלו - אפילו לדעת מי שאוחז שפינדרוס הוא נציג ההשגחה העליונה...
השמחה לאיד מעבירה אותך על דעתך. וכן למר. זלזול מחפיר ביהודי מכובד בוא לא ניכנס לויכוח על האישיות שלו, זה לא היה אף פעם נתון לתעמולה, לא לחיובי ולא לשלילי. (ובציבור גדול שסוף כל סוף הולך איתו) איננו לגיטימי בשום שלב.
מעניין מה תגיד אם בליל הפסדו הצפוי של דייטש בירושלים אני אפתח אשכול 'דרמה: יוסי דייטש וירחמיאל שניידר מקימים מפלגה'. אני אתבדח איתך על החשבון, אני מבטיח. באמת אין פה עיקרי הדת ומלחמה על ה' ועל משיחו, שכח מזה. לא פה ולא שם, לא מצד זה ולא מצד השני. אוקיי?
חכם מכל אדם כתב:אני פה כתב:המומנטום ימשיך לירושלים, ודייטש לוקח בגדול. תזכרו מה שכתבתי.
תסביר בבקשה איך??
למרות שאני מאד רוצה שזה יקרה, זה לא נראה מציאותי בשלב זה...
אני פה כתב:עוד קול אחד של פינדרוס...
עלה זית כתב:רבש"ע, וכי מישהו חשב שזה עיקרי הדת??
אבל גם אתה מבין שלגשת לאוהד הפועל אחרי תבוסה וללעוג (ועוד בצורה מפגרת) על ההפסד זה חוסר טאקט משווע ולא יאות לאנשים מתורבתים.
עלה זית כתב:חבל על ההסברים. ברור שיש פשעטליך לכל אחת משלושת השורות שם... ולא רק לזו...
אבל איכשהו זה לא בדיוק השיח המתקבל והרגיל, גם בויכוח וגם בצעקות אם זה בציבור משתדלים לדבר - איך אמרת? בצורה יותר מתורבתת.
עזוב. בוא נשכח. יש מחר.
אני פה כתב:מאפוא זה ברור. הפרסומים אומרים שעץ עמדו מתחת לזה שהם שונאים את פינדרוס ודגל פי 10 מפרוש. יש גם שמות של משפחות שחתמו על העתירה והם לא מהחסידים.
פעמון זהב ורימון כתב:דייטש אחראי למה שפרוש עשה?? למה אתה חושב שמישהו יעניש את דייטש על עוונו של פרוש??
משתמשים הגולשים בפורום זה: [G] ו־92 אורחים