חויזר כתב:מישהו יכול לסדר לי את התמונה המצורפת ע''מ שתיכנס בתמונת פרופיל
יישר כח!
פעמון זהב ורימון כתב:חסר קצת חריפות, ברוך השב הבצלת.
אריה ענק משער האריות כתב:שיר לשמחת תורה תשע"ח
אריה ענק משער האריות כתב:שיר לשמחת תורה תשע"ח
המורה כתב:אריה ענק משער האריות כתב:שיר לשמחת תורה תשע"ח
לצערנו זה לא בדיוק ככה, היצר הרע בוער וזה תאוה להרבה אנשים
אם זה באמת היה ככה מתועב כמו שכתוב פה "מה נהדר היה".
רק תפלה והתרחקות מתועבות עוזר בענינים אלו...
חסיד ליובאוויטש כתב: והיומנים של שטיינמץ...
חסיד ליובאוויטש כתב:
חויזר, זה מכריכה של ספר, מה דעתך?
יאיר כתב:לא יודע. אני לא הבנתי כך, כי אחד ביקש זאת (בשם רבים) ולא אמר שהקישורים חסומים.
חויזר כתב:משיהו יכול להסביר לי לאן נעלם גאלייצנער ??
(נטפרי??)
1010 כתב:חויזר כתב:משיהו יכול להסביר לי לאן נעלם גאלייצנער ??
(נטפרי??)
אכן נטפרי.
חויזר כתב:'חבל על דאבדין'
נ.ב
אני שוקל לאחרונה גם מעבר לנטפרי אז יכול להיות שגם אני יעלם..
אבל שום דבר לא סגור.
חויזר כתב:לך לשלום,
לא ראינו ולו אחד שעזב את הפורום והעסק קרס בזכותו,
כמו שהסתדרנו לפני שבאת נסתדר גם אחרי שתלך,
בהתחייבות!
1010 כתב:חויזר כתב:'חבל על דאבדין'
נ.ב
אני שוקל לאחרונה גם מעבר לנטפרי אז יכול להיות שגם אני יעלם..
אבל שום דבר לא סגור.
להלן תגובתי, אך מפאת שאני רוצה להביא גאולה לעולם, אומר זאת בשם אומרה:חויזר כתב:לך לשלום,
לא ראינו ולו אחד שעזב את הפורום והעסק קרס בזכותו,
כמו שהסתדרנו לפני שבאת נסתדר גם אחרי שתלך,
בהתחייבות!
המשוטט כתב:בקצב הזה (של הפירגונים הנחמדים)
אפשר לסגור את הפורום...
חויזר כתב:המשוטט כתב:בקצב הזה (של הפירגונים הנחמדים)
אפשר לסגור את הפורום...
הלו!!!
הכללללללללל בהומור!
פך שמן כתב:שמחה גדולה בעולם המוזיקה: בשעות הבוקר (ראשון) נולדה בשעה טובה בת בכורה לאמן הרגש במוזיקה החסידית, מוטי שטיינמץ.
מנהלו האישי רובי בנט פרסם הודעה משמחת בה בישר לציבור על השמחה העצומה. בהודעה נכתב כי בנט וצוותו "מאחלים מעומקא דליבא ברכת מזל טוב חמה לאמן הבית, נעים זמירות מוטי שטיינמץ וב"ב לרגל הולדת בתו בכורתו".
"ייתן ה' ויזכו לגדלה לחופה ולמעש"ט מתוך נחת דקדושא וכל מילי דמיטב", איחל רובי בנט.
בשבועות האחרונים הוציא שטיינמץ את אלבום הבכורה שלו כך שהשמחה בבית הזמר המצליח כפולה ומכופלת.
ל"כיכר השבת" נודע כי הלידה התבצעה בהצלחה בבית החולים שיבא תל השומר.
כזכור, לפני שנתיים נישא שטיינמץ לבתו של הגאון רבי ישראל ויזל והלילה כאמור זכו השניים לחבוק בת.
פך שמן כתב:שמחה גדולה בעולם המוזיקה: בשעות הבוקר (ראשון) נולדה בשעה טובה בת בכורה לאמן הרגש במוזיקה החסידית, מוטי שטיינמץ.
מנהלו האישי רובי בנט פרסם הודעה משמחת בה בישר לציבור על השמחה העצומה. בהודעה נכתב כי בנט וצוותו "מאחלים מעומקא דליבא ברכת מזל טוב חמה לאמן הבית, נעים זמירות מוטי שטיינמץ וב"ב לרגל הולדת בתו בכורתו".
"ייתן ה' ויזכו לגדלה לחופה ולמעש"ט מתוך נחת דקדושא וכל מילי דמיטב", איחל רובי בנט.
בשבועות האחרונים הוציא שטיינמץ את אלבום הבכורה שלו כך שהשמחה בבית הזמר המצליח כפולה ומכופלת.
כזכור, לפני שנתיים נישא שטיינמץ לבתו של הגאון רבי ישראל ויזל והלילה כאמור זכו השניים לחבוק בת.
פך שמן כתב:ל"כיכר השבת" נודע כי הלידה התבצעה בהצלחה בבית החולים שיבא תל השומר.
אריה ענק משער האריות כתב:פך שמן כתב:שמחה גדולה בעולם המוזיקה: בשעות הבוקר (ראשון) נולדה בשעה טובה בת בכורה לאמן הרגש במוזיקה החסידית, מוטי שטיינמץ.
כך מאחל עמי מיימון מזל טוב למוטי שטיינץ
פך שמן כתב:בוקר טוב!
יש כאן מי שהיה אתמול בכנס מ"דור לדור" של צאצאי המושב קוממיות???
self help כתב:שלום לכולם!
אם אני כאן הכל כאן, להתראות!
מנהל ראשי כתב:לכל ידידי ורעי חו''ר "פורום לתורה". אחרי שנתיים של פעילות מבורכת (יותר או פחות), בצער רב הנני להודיע על סגירתו של הפורום (לכתיבת הודעות חדשות). מלאכת ההליכה בין הטיפות והשבעת רצון כל המשתתפים קשתה עלי מאוד, ואין עיתותי בידי. בהזדמנות זו הנני להודות לכל שותפי הפורום בעבר ובהווה על דברי תורתם המחכימים, כל אחד בשמו הטוב יבורך, ועל האמון שנתתם בי לאורך הדרך. כולי תקווה שימצא מקום אחר לדון ולהתפתח בתורתנו הקדושה, שיהיה פתוח בכל חברות הסינון (כמו הפורום הזה). היה נעים להכיר אתכם. באהבה, מנהל ראשי info@tora-forum.co.il
עויבד כתב:שלום
מישהו יכול לעזור לי להכנס לקישור הבא ולהדפיס אותו כpdf ולהעלות לפה או לשלוח אלי לפרטי
תודה רבה
נ.ב. אם זה לא מקובל על מנהלי הפורום הנכבד נא להודיע לי.
https://www.maccabi4u.co.il/20726-he/Maccabi.aspx
יאיר כתב:עברה עלי משאיתתתת חחחח
משתמשים הגולשים בפורום זה: [G], שמחת החיים, שמעון ווייס ו־82 אורחים