אריה ענק משער האריות כתב:בינתיים פורום תורה ודעת שלנו מתחיל להתנפח...
מודה כתב:יאיר, ראיתי שגם שאלת בפורום של נתיב....
גם אני לא מבין למה חסמו, ובפרט שלא נותנים אפשרות אפי' לפתוח באופן פרטי.
מעניין שגם בפורום של פרוג היה דיון ע"ז וגם הוא נחסם... מעניין מה שיתוף הפעולה הזה.
אני סקרן מאד לדעת מה עומד באמת מאחורי כל זה, אבל בכל מקרה סביר שזה לא יהיה לאורך זמן.
לי למשל זה חשוב מאד ואני מאמין שגם לך (אם אתה זה גם יאיר מפורום אוצה"ח) ועוד אחרים, ברמה שאשקול מעבר חזרה מנתיב לאתרוג.
משולש לא מתאים לך!משולש כתב:אריה ענק משער האריות כתב:בינתיים פורום תורה ודעת שלנו מתחיל להתנפח...
ממש לא בשבילי, אין שום השוואה בין פורום אוצר החכמה לפורום תורה ודעת.
שלמה כתב:משולש לא מתאים לך!משולש כתב:אריה ענק משער האריות כתב:בינתיים פורום תורה ודעת שלנו מתחיל להתנפח...
ממש לא בשבילי, אין שום השוואה בין פורום אוצר החכמה לפורום תורה ודעת.
יש שם אשכול אחד, אם הוא אינו מוצא חן בעיניך אל תיכנס אליו, זה לא סיבה לפסול את כל הפורום.
חוץ מזה שהאשכול הזה שאינו מוצא חן בעיניך מלא בדברי הפוסקים, אתה מעדיף את הפשקווילים על הפוסקים?
גם זה לא מתאים לך, אתה הרי יכול לבדוק את התאריך שנרשמתי בו לפני יותר מ7 חודשים.משולש כתב:שלמה כתב:משולש לא מתאים לך!משולש כתב:אריה ענק משער האריות כתב:בינתיים פורום תורה ודעת שלנו מתחיל להתנפח...
ממש לא בשבילי, אין שום השוואה בין פורום אוצר החכמה לפורום 'תורה ודעת'.
יש שם אשכול אחד, אם הוא אינו מוצא חן בעיניך אל תיכנס אליו, זה לא סיבה לפסול את כל הפורום.
חוץ מזה שהאשכול הזה שאינו מוצא חן בעיניך מלא בדברי הפוסקים, אתה מעדיף את הפשקווילים על הפוסקים?
למה אתה נרשם בניק אחר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: [G], מתלמידיו של אהרון, שים שלום ו־92 אורחים