מנהל: יאיר
תודה רבה אבל זה חסום לי ברימון יש עוד אופציה?ידען כתב:עם תוסף כרום Video DownloadHelper אתה יכול להוריד משניהם:
https://chrome.google.com/webstore/deta ... jliaokphfk
שמחת החיים כתב:מישהו יודע איך מורידים סירטון מכיכר השבת או מחדרי חרדים שיעדכן דחוף
המזכיר הנמרץ כתב:שמחת החיים כתב:מישהו יודע איך מורידים סירטון מכיכר השבת או מחדרי חרדים שיעדכן דחוף
פשוט אתה עושה קליק ימני,
ולוחץ על "שמור וידאו כ..."
שמחת החיים כתב:המזכיר הנמרץ כתב:שמחת החיים כתב:מישהו יודע איך מורידים סירטון מכיכר השבת או מחדרי חרדים שיעדכן דחוף
פשוט אתה עושה קליק ימני,
תנסה לעשות את זה תגיד לי אם הצלחת אוקי
המזכיר הנמרץ כתב:שמחת החיים כתב:המזכיר הנמרץ כתב:שמחת החיים כתב:מישהו יודע איך מורידים סירטון מכיכר השבת או מחדרי חרדים שיעדכן דחוף
פשוט אתה עושה קליק ימני,
אני מצליח
המזכיר הנמרץ כתב:שמחת החיים כתב:המזכיר הנמרץ כתב:שמחת החיים כתב:מישהו יודע איך מורידים סירטון מכיכר השבת או מחדרי חרדים שיעדכן דחוף
פשוט אתה עושה קליק ימני,
אני מצליח
שמחת החיים כתב:המזכיר הנמרץ כתב:שמחת החיים כתב:המזכיר הנמרץ כתב:שמחת החיים כתב:מישהו יודע איך מורידים סירטון מכיכר השבת או מחדרי חרדים שיעדכן דחוף
פשוט אתה עושה קליק ימני,
אני מצליח
באיזה דפדפן אתה משתמש
המזכיר הנמרץ כתב:שמחת החיים כתב:המזכיר הנמרץ כתב:שמחת החיים כתב:המזכיר הנמרץ כתב:שמחת החיים כתב:מישהו יודע איך מורידים סירטון מכיכר השבת או מחדרי חרדים שיעדכן דחוף
פשוט אתה עושה קליק ימני,
אני מצליח
באיזה דפדפן אתה משתמש
כרום
ליטאי כתב:תחפש בגוגל תוכנות להורדת סרטים, למי שגולש ברימון יש הרבה אפשרויות שאין לרוב החרדים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים